Search by category:
Egyéb kategória

Kollár is logikátlannak tartja a karácsonyi családlátogatást tiltó intézkedést

Kollár is logikátlannak tartja a karácsonyi családlátogatást tiltó intézkedést
Mészáros Richárd
2021. 12. 09., cs – 19:33

2021. december 9., csütörtök – 19:35
Friss ikon
Off

Törzs

„Ha idegenek találkozhatnak, akkor ezt lehetővé kellene tenni a rokonoknak is, még ha korlátozott számban is” – véli Kollár. Jurcová szerint a Sme rodina vezetője üdvözölné, ha Vladimír Lengvarský (OĽaNO-jelölt) egészségügy-miniszter megnyitná ezt a témát a kormány következő ülésén.

Richard Sulík miniszterelnök-helyettes és az SaS vezetője is azt javasolja, hogy értékeljék át a karácsonyi rokonlátogatásra vonatkozó intézkedést. A rendelkezést Juraj Šeliga, a Za ľudí alelnöke és parlamenti képviselő is bírálta.

Sulík javasolni fogja a karácsonyi látogatás tiltásának újragondolását

Pozsony |

Richard Sulík (SaS) gazdasági miniszter javasolni fogja a karácsonyi ünnepek alatti rokonlátogatás tiltásának újraértékelését – számolt be erről a közösségi hálón. Állítása szerint a kormány szerdai ülésén erről az intézkedésről nem szavaztak.

„Ha megnyitjuk a témát, figyelembe kell venni az aktuális helyzetet és annak alakulását, valamint a szakértők véleményét” – olvasható az egészségügyi tárca sajtóosztálya által csütörtökön kiadott állásfoglalásban.

Az egészségügy-miniszter a szerdai kormányülés után kijelentette: karácsonykor nem engedélyezettek a rokonlátogatások, az intézkedés január 9-ig marad érvényben.

A kormány tagjai szerdai ülésükön több enyhítésről is döntöttek. Pénteken, december 10-én az oltottak és a gyógyultak számára megnyílnak az üzletek, templomok, az alapvető ápolási szolgáltatások, a síközpontok. Újra üzemelni fognak a sífelvonók és a nyitott lanovkák is.

Bevezető
Pozsony |

Boris Kollár, házelnök és a Sme rodina vezetője logikátlannak tartja a karácsonyi családlátogatást tiltó intézkedést – közölte Michaela Jurcová, Kollár szóvivője csütörtökön.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment