Search by category:
Egyéb kategória

A Gorlo Volka mai meglepetése

A Gorlo Volka mai meglepetése
Juhász Katalin
2021. 12. 15., sze – 09:06

2021. december 15., szerda – 12:14
Friss ikon
Off

Törzs

A Tű és cérna nem ismeretlen a régi rajongók előtt, hiszen Melinda ezzel nyerte meg a Tompa Mihály Országos Verseny verséneklő kategóriáját 2014-ben. Zenekari hangszerelésben azonban csak most vették fel a dalt, melyben a Little Symphony String Ensemble (Kiss Flóra és Petrovics Éva – hegedű, Lengyel Zsuzsanna – brácsa, Galbavá Viktória – cselló) is közreműködik. Ez a szerzemény zárja az új CD-t, amelynek borítóját szintén Melinda tervezte, illetve rajzolta.

Az album címe Szeretetjárvány, és azokat a dalokat gyűjtötték össze rá, amelyek 2019. októbere és 2021. novembere között kerültek rögzítésre, majd fokozatosan az internetre. Így a zenekar a karanténidőszak alatt is folyamatosan jelen tudott lenni a köztudatban, és a nézettség azt mutatja, jól döntöttek. A CD-n hallható 11 dalt az egységesebb hangzás érdekében remaszterelték, tehát kicsit másképp – feltehetően jobban – szólnak, mint az online verziók.

Bevezető

Ma 18 órakor debütál a a YouTube-on a Gorlo Volka zenekar frissen rögzített Tű és cérna című dala, amelyhez klip is készült. A Farkas Melinda énekes-dalszerző vezette négytagú csapat a hazai könnyűzenei scéna üde színfoltja, a lírai power-pop szakkifejezést találták ki zenéjükre, és verseket is szívesen zenésítenek meg.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Juhász Katalin

Read More

Post Comment