Search by category:
Egyéb kategória

Tombolt mérgében és nekiesett a mentők autójának a vírustagadó

Tombolt mérgében és nekiesett a mentők autójának a vírustagadó
Sudár Éva
2021. 12. 17., p – 09:38

2021. december 17., péntek – 09:38
Friss ikon
Off

Törzs

„A világ legostobább feltételezése, hogy az Országos Mentőszolgálatnál szolgáló egyetemisták azért mennek mintát venni a Covid-gyanús betegekhez, mert előre megfertőzött tesztekkel szeretnék fenntartani a koronavírus-járvány látszatát” – közölte Facebook oldalán az Országos Mentőszolgálat. Egy férfi mégis meg volt erről győződve, amikor szétverte a mentők mintavevő önkénteseit a Somogy megyei Tabon. 

A mentőszolgálat két fiatal önkéntes mintavevőjére támadt egy magából kivetkőzött férfi, a vírusszkeptikus támadó az utcán odalépett a védőruhába öltözött szakemberekhez, és azt követelte, hogy adják át neki a levett mintákat. A szakemberek nem adták, a férfi rájuk támadt. A mintavevők végül a szolgálati autóba menekültek, a férfi pedig percekig ordítva püfölte ököllel a járművet. Miután nem tudta megszerezni a mintákat, saját autójába ülve távozott a helyszínről – közölte az OMSZ. 

A rendőrök hamar beazonosították a férfit, megtalálták és eljárást indítottak vele szemben. 

Bevezető

Egy vírustagadó férfi ököllel verte szét a mentősök mintavevő autóját, mert összeesküvéselmélete szerint a teszteket előre megfertőzték 

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Győri Új Szó

Read More

Post Comment