Search by category:
Egyéb kategória

Halálos fenyegetéseket kap az oltási lottó műsorvezetője, ezért úgy döntött, hogy…

Halálos fenyegetéseket kap az oltási lottó műsorvezetője, ezért úgy döntött, hogy…
Balaskó Réka
2021. 12. 18., szo – 15:54

2021. december 18., szombat – 16:10
Friss ikon
Off

Törzs

Az 50 éves műsorvezető elárulta, hogy elege lett a közösségi médiából, pontosabban a Facebookból, ezért úgy döntött, hogy kitörli a fiókját – írja a Nový Čas. ”Ez a technikailag, grafikailag és stratégiailag kifinomult gyűlölet helye, egy olyan hely, ahol a minősíthetetlen emberek, égbekiáltó hazugságokkal és koholmányokkal aratják a legtöbb ovációt” – mondta Forgáč.

Továbbá elárulta, hogy azért is döntött amellett, hogy felhagy a közösségi médiával, mivel sokan már a családja halálát kívánták. Hozzátette, hogy úgy érezte, közben ő is megváltozik, és képes értelmetlen veszekedésekbe kezdeni – közölte a lap.

Sokan lemaradhatnak az oltási bónuszról

Pozsony |

Az egészségügyi minisztérium a héten megfelezte a második és harmadik vakcina közti várakozási időt, így az oltási bónusz feltételei is megváltoztak. Mindeközben egy 60 év feletti olvasónk jelezte, bár felvette mindhárom vakcinát, mégsem jogosult a 300 euró készpénzre.

(br, novycas)

Bevezető

„A legjobb barátaim megőrültek, agresszívak és paranoiásak, kitalált téveszmékben hisznek. Ők persze úgy érzik, hogy biztos én őrültem meg” – mondta Marcel Forgáč az oltási lottó műsorvezetője, majd hozzátette, hogy a közösségi oldalán sokszor érik halálos fenyegetések őt és a családját.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment