Search by category:
Egyéb kategória

Szlovákia ma este az egészségügyi dolgozóknak tapsol

Szlovákia ma este az egészségügyi dolgozóknak tapsol
Balaskó Réka
2021. 12. 20., h – 13:41

2021. december 20., hétfő – 14:00
Friss ikon
Off

Törzs

Már az első hullám idején is szerveztek ilyen akciókat, mikor az emberek közösen megtapsolták az egészségügyi dolgozókat. Csakhogy később többekben egyfajta ellenszenv kezdett kialakulni azokkal szemben, akik a járvány idején is az első sorokban dolgoznak, és életeket mentenek. Az ápolók és orvosok sokszor támadásokat is tapasztaltak a kórházakban, és néhány szakértő a saját otthonában sem érezhette magát biztonságban.

Videó: Többen bementek egy oltóközpontba, hogy „kiűzzék az ördög szolgáit”

Podbjel |

Az eset Podbjel (Podbiel

A közös taps szervezői arra kérik az embereket, hogy küldjenek személyes köszönetet egy általuk személyesen ismert egészségügyi szakembernek, és az online téren keresztül nyilvánosan is üzenjenek nekik a #spoluprácapreslovensko jelszóval – közölte a tvnoviny.sk.

A portál továbbá közölte, a szervezők kérik a lakosságot, hogy december 20-án hétfőn, 20 óra 12 perckor kétperces tapssal fejezzék ki köszönetüket. Hozzátették, az egészségügyi dolgozóknak tudniuk kell, hogy a munkájuk számít, és a támogatóik száma meghaladja az agresszív támadókét.

(br, tvnoviny.sk)

Bevezető

Ma este ismét az egészségügyi dolgozókat ünneplik Szlovákiában, akik már két éve az első sorokban dolgoznak. Tudniuk kell, hogy támogatóik csoportja nagyobb, mint az agresszív támadóké – közölték a szervezők. 

 

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment