Search by category:
Egyéb kategória

Szenteste debütál José új klipje

Szenteste debütál José új klipje
Juhász Katalin
2021. 12. 22., sze – 09:44

2021. december 22., szerda – 10:49
Friss ikon
Off

Törzs

Ez a dal korlenyomat, a világjárvány ihlette – mondja José. – „Sokan élték meg a kényszerű bezártságot a négy fal között, állandó rettegésben, akár halálfélelemben. A dalt azért írtam, hogy fény legyen a sötétségben, fogódzó a kilátástalanságban. Remélem, vigaszt nyújt majd az érintetteknek” – teszi hozzá.

Október elején, szikrázó napsütésben zajlott a klip forgatása. Először a komáromi víztoronyban vették fel a jeleneteket. Másnap az ausztriai Podersdorf következett, 130 kilométerre Komáromtól, a Neusiedler See tó partján pakolt le a stáb. „Az ottani világítótorony egy strand közelében áll. Szabadon megközelíthető. Senki sem törődött vele, hogy ott filmezünk. Kedves emlékem marad, hogy jelmezben jelenetre várva egy arra járó hölgy lefényképezett a mobiljával. Mosolyogtam is magamban, hogy milyen kellemes ott a környezet, és milyen sokan üldögéltek aznap a tóparton” – meséli az énekes.

A videoklipet Magyarországon vágta a Medusa Pictures. Először fekete-fehér filmben gondolkoztak. „Végül azért lett színes, mert Gézával megnéztük a felvételeket, és olyan szépek lettek színesben, hogy ezt nem hagyhattuk ki. Alig várom, hogy a közönség elé kerüljön az alkotás!” 

És hogy milyen érzés számára, hogy szenteste egy kicsit bekéredzkedhet az emberek otthonába, és az ajándékozás után megtekinthetik a klipet a legnagyobb videómegosztó csatornán? „Felemelő érzés, de 2019-ben az eddigi legnagyobb slágerem, a Lesz még nyár is karácsonykor jelent meg. Eddig 85 ezren tekintették meg az interneten. Csak ezt kívánhatom a Világítótoronynak is! Remélem, aki megnézi, érteni fogja az üzenetet, hogy mindig van valahol egy láng, csak fel kell emelni a fejünket és meg kell pillantani” – mondja a 33 éves komáromi dalszerző.

A Világítótorony című dal videoklipjének premierje december 24-én 19 órakor lesz. 

Leírás

Készül a klip       (Fotó: Fóti Dávid) 

Bevezető

A komáromi víztoronyban, az ausztriai Podersdorfban és Karván forgatta Világítótorony című új dalának videoklipjét ifjabb Ropog József, azaz José, a komáromi dalszerző, előadó. Nagy helyi összefogással készült a klip. Egy városi képviselő szerzett fontos kellékeket, a jelmezek a Komáromi Jókai Színházból valók, a városi víz és csatornázási művek igazgatója pedig még szerepel is a klipben, amelyet most is Sipos Géza, a magyarországi Medusa Pictures vezetője rendezett.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Juhász Katalin

Read More

Post Comment