Search by category:
Egyéb kategória

Szomorú eredmények: A szülők nem érik el az orvosokat, gyermekeik műtéteit elhalasztják…

Szomorú eredmények: A szülők nem érik el az orvosokat, gyermekeik műtéteit elhalasztják…
Balaskó Réka
2021. 12. 22., sze – 09:26

2021. december 22., szerda – 09:32
Friss ikon
Off

Törzs

A Denník N beszámolója szerint a szervezet a felmérésbe több mint 330 családot vont be. Minden nyolcadik család esetében halasztottak el valamilyen műtétet. Ennek okai pedig elég változatosak voltak, például a páciens betegsége, vagy a beavatkozásra szánt pénz hiánya.

A leggyakoribb azonban a kórházakban uralkodó helyzet volt, sokan még egy alternatív időpontot sem kaptak. A szülők továbbá azzal is küzködnek, hogy nem tudják elérni az orvosaikat vagy a kórházakat – mondta a lapnak Lucia Hovančáková, a Dobrý anjel marketingmenedzsere, hozzátette, hogy eredményeik nem reprezentatívak, ezért nem biztos, hogy pontosan rögzítik azoknak a családoknak a számát, akik ilyen problémákba ütköztek. A felmérést csak azok a családok töltötték ki, akik akarták.

Jó hírként szolgálhat, hogy onkológiai műtétet még nem halasztottak el az ügyfeleiknél.

Első gondok a népszámlálás körül: A főváros panaszkodik, több millió eurót veszíthetnek…

 Pozsony és az egyes városrészek önkormányzatai elégedetlenségüknek adtak hangot az idei népszámlálás első nyilvánosságra hozott adatai kapcsán.

(br, denníkn)

Bevezető

November végén a Dobrý anjel jótékonysági szervezet felmérést készített arról, hogy az általuk segített családok megfelelő egészségügyi ellátáshoz jutnak-e világjárvány idején – írja a Denník N. Szomorú eredményeket közöltek.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment