Search by category:
Egyéb kategória

Anya, lánya és fia fejszével, gázpray-vel ijesztgette a rendőröket

Anya, lánya és fia fejszével, gázpray-vel ijesztgette a rendőröket
Sudár Éva
2021. 12. 23., cs – 18:04

2021. december 23., csütörtök – 18:04
Friss ikon
Off

Törzs

Részegre itták magukat a nyírségi házban, s amikor az ital fogyni kezdett, a családból többen átmentek a közelben lakó kocsmároshoz, beszemtelenkedtek az udvarra és követelték az alkoholt. Persze hiába. A kocsmáros értesítette a rendőrséget, akik a hangos zene miatt és a várható újabb jogsértés megelőzése érdekében intézkedni kezdtek. 

Közben viszont a részeg 16 éves fiú és 50 éves anyja visszamentek a kocsmároshoz, és földre lökték a feleségét, aki épp a kaput zárta. Megverték a nőt, az sem gátolta őket, hogy a rendőrök még a közelben vannak. A járőrök közbe léptek, lefogták a tomboló szülinapost, ekkor viszont közbelépett a fiú 19 éves nővére, ordított és lábon rúgta az egyik rendőrt. 

A figyelem megoszlását kihasználva a fiú kiszabadult a fogásból, egy majdnem méteres fejszét ragadott és megöléssel fenyegetve az intézkedőket lóbálni kezdte, s ordított, hogy takarodjanak. Az anya sem volt rest, könnyfakasztó spray-ért szaladt, ő azzal fenyegetőzött.  

Ekkor már mindhárman egyszerre kiabáltak: anya és lánya a sprayvel próbált hatni, fia a fejszét lengette, s még a nagytestű kutya is néma szereplővé vált, amit azért kötött a tinédzser a bejárati ajtó elé, hogy a rendőrök ne mehessenek be.  

Szerencsére jött az erősítés, és helyreállt a rend, de addig a család folyamatosan tombolt, fenyegetőzött. 

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség csoportosan és felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt rendelt el nyomozást, s gyanúsítottként hallgatta ki mindhárom elkövetőt. Indítványozta letartóztatásuk elrendelését, a nyomozási bíró már határozott is róla. 

Bevezető

Gyermekük születésnapi ünneplésével indult, kocsmai balhéval folytatódott, majd rendőrök bántalmazásával és előállítással végződött a családi vasárnap december 19-én a rendőrség szerint. Anyuka, nagy lánya és az ünnepelt tinédzser fiú már rács mögött van, a 16. születésnapját nem felejei el.  

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Laczó Balázs

Read More

Post Comment