Search by category:
Egyéb kategória

A 11 éves Andrea egyik támadójának édesapja szerint a lánya csak segíteni próbált

A 11 éves Andrea egyik támadójának édesapja szerint a lánya csak segíteni próbált
Mészáros Richárd
2022. 01. 08., szo – 13:08

2022. január 8., szombat – 13:32
Friss ikon
Off

Törzs

Amint arról korábban mi is beszámoltunk, január 2-án 16 éves fiatalok alkoholt öntöttek le egy 11 éves lány torkán Annamajoron (Miloslavov). Ezt követően a lányt többször megütötték, a bántalmazást pedig videóra is vették. Az áldozat több sérüléssel került kórházba, támadás miatt már a rendőrség is eljárást indított.

Lefogták, addig tartották, amíg le nem nyeli az alkoholt – megszólalt a bántalmazott 11 éves lány

Leitatták, ütötték, rúgták, majd meztelenre vetkőztették és levideózták.

Az egyik feltételezett elkövető édesapja a Nový Čas szerint másként írta le a történéseket, állítása szerint a lány saját maga itta az alkoholt addig, amíg össze nem esett.

Az édesapa elmondása szerint először egy rablásról volt szó. A 11 éves Andrea hat eurót tartott magánál, amelyet aztán valaki elvett tőle. „Az igazság azonban az, hogy a fiatal lány a testvérével érkezett Annamajorra” – mondta, majd a története azzal folytatódik, hogy a lány testvére másokkal együtt az üzletben Absolut vodkát vásárolt, amelyhez a 11 éves lány négy euróval járult hozzá, a maradék két eurót pedig meghagyta a vonatra.

Az apa azt állítja, a 11 éves lány fel szeretett volna vágni az idősebbek előtt, ezért az üveg több mint felét teljesen maga itta meg, amíg attól össze nem esett. Állítása szerint a lánya – aki valójában csak a közösségi hálón keresztül ismerte a 11 éves Andreát – megpróbált segíteni neki azzal, hogy felpofozta őt, és lenyomta az ujját a torkán, hogy kihányhassa magát.

Ez idő alatt többen videózták és fényképezték a történéséket. Azt, hogy a lányról miként készülhettek meztelen felvételek, az édesapa azzal magyarázza, hogy amikor a lánya megpróbálta felemelni a részeg Andreát a földről, a pólója felcsúszott. Andreának ezután vérezni kezdett az orra, a jelenlévők pedig megijedtek, és elmenekültek a helyszínről. „Csak az én lányom maradt vele” – mondta az apa, akinek elmondása alapján ezt követően egy másik lány is megjelent, akitől a gyereke kérte, hívjon mentőt.

„Az én lányom nem támadó, épp ellenkezőleg, helyesen kezelte a kialakult helyzetet, és nem tudom elképzelni, mi történt volna akkor, ha mindannyian elmenekültek volna a helyszínről, és sorsára hagyják a kislányt” – mondta.

(cas.sk)

Bevezető

A 11 éves leitatott, megvert, majd meztelenre vetkőztetett Andrea egyik feltételezett támadójának édesapja merőben másként írta le az aznap történteket.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment