Search by category:
Egyéb kategória

Kolbászt, húst, kacsát és pénztárcát is lopott Hetényen

Kolbászt, húst, kacsát és pénztárcát is lopott Hetényen
Vataščin Péter
2022. 01. 20., cs – 10:17

2022. január 20., csütörtök – 11:00
Friss ikon
Off

Törzs

Az első esetre még novemberben került sor, amikor az ismeretlen elkövető átmászott egy hetényi családi ház kerítésén, majd a be nem zárt kamrából két pár kolbászt tulajdonított el. Ezt követően december 19-én csupán bement egy másik ház udvarába, ahol jogosulatlanul tartózkodott. December 22-én éjjel egy óra körül egy további magánteleken található ólból élő kacsát lopott el. Karácsony után, 27-én került sor a következő esetre, amikor a gyanúsított már egy lakótömb közös használatban levő pincehelyiségébe hatolt be. Miután a kazánházban talált egy kulcscsomót, annak segítségével kinyitotta az egyik helyiséget. Az itt található fagyasztóból 8 kilónyi disznóhúst vitt el. Január 11-én pedig hajnali három óra körül ismét egy családi ház udvarán próbálkozott az épületekbe való bejutással, s miután ez nem sikerült neki, egy másik házhoz ment át, ahol az ott parkoló lezáratlan személygépkocsiból ellopott egy 40 eurónyi készpénzt tartalmazó pénztárcát.

A komáromi rendőrök végül elfogták a Komárom részét képező Nagyharcsáson élő 49 éves férfit, akit a magánbirtok háborítások vétségével gyanúsítanak.

Kolbászt, húst, kacsát és pénztárcát is lopott Hetényen
2022. 01. 20., cs – 10:19
Vataščin Péter
Gallery images

Leírás

Rendőrségi felvételek

Bevezető
Hetény/Komárom |

A Komáromi járásban található faluban a 49 éves gyanúsított férfi összesen hétszer követett el magánbirtok háborítást az elmúlt két hónapban – közölte a Nyitrai Kerületi Rendőrkapitányság.

Címkék

Település / hely
Hetény/Komárom

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Vataščin Péter

Read More

Post Comment