Search by category:
Egyéb kategória

Párkány: a segítőkészséget, a hozzáállást díjazták

Párkány: a segítőkészséget, a hozzáállást díjazták
Hegedűs Norbert
2022. 01. 21., p – 14:08

2022. január 21., péntek – 14:30
Friss ikon
Off

Törzs

Jelképes, ezer eurós csekket adományozott a Smurfit Kappa Obaly papírgyár a rendelőintézetben működő nagy kapacitású oltópont dolgozóinak január 21- én, a poliklinika épületében. A találkozón Július Mazán, a papírgyár képviselője adta át a csekket Czékus Andrásnak, a Nyitra megye alá tartozó Párkányi Rendelőintézet igazgatójának.

Megilletődve és szívesen fogadtuk ezt a baráti gesztust, ezt a kétségkívül jóleső figyelmességet. Annál is inkább, mert az oltóközpontban dolgozó munkatársak a hétvégéiket is feláldozva, az egészségüket kockáztatva tesznek azért, hogy Párkányban és a körzetben minél több ember kaphassa meg a Covid elleni védőoltásokat. Az adományból ötven darab 20 eurós vásárlási utalványt tudunk szétosztani az oltóközpont személyzetének. Apró gesztus, de óriási emberi és erkölcsi értéke van. Főleg most, járvány idején, amikor a szolidaritás, a megbecsülés és a dolgozók melletti kiállás kincsnek számít“ – fejtette ki lapunknak a rendelőintézet igazgatója.

Július Mazán, a papírgyár képviselője az Új Szónak úgy reagált, szívesen és örömmel adományoztak, annál is inkább, mert a saját, gyári alkalmazottaik egészségi állapota is fontos számukra.

Kétszáz dolgozónk van, nekünk sem mindegy, hogy a járvány idején hányan fertőződnek meg, kényszerülnek karantéba vonulni, mindez a termelés folytonossága és biztonsága, valamint a teljesítmény szempontjából is komoly tényező. Ezért döntöttünk úgy, hogy – ha csak jelképesen is -, de megjutalmazzuk az oltóközpont munkatársait, mert ők teszik lehetővé, hogy az emberek itt, Párkányban is beoltathassák magukat. Nem beszélve arról, hogy ilyen válságos időkben az egészségügyi dolgozók mindenképp támogatást érdemelnek, mert nekünk tesznek jót a védőoltásokkal, ez az elismerésre méltó hozzáállás“ – fejtette ki lapunknak a csomagolóanyagokat, dobozokat gyártó üzem képviselője. A Smurfit Kappa Obaly Párkányban még mindig az egyik legnagyobb munkaadó, cégen belül – a járványügyi előírásokkal összhangban – rendszeresen tesztelik a termelésben dolgozókat és az irodai alkalmazottakat is.

Bevezető

A Smurfit Kappa Obaly ma is Párkány egyik legnagyobb munkáltatója, az ezer euróval az oltóközpont dolgozóit díjazták.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Buchlovics Péter

Read More

Post Comment