Search by category:
Egyéb kategória

Egy egész osztály került karanténba a koronavírusos belügyminiszter miatt

Egy egész osztály került karanténba a koronavírusos belügyminiszter miatt
Balaskó Réka
2022. 02. 03., cs – 12:51

2022. február 3., csütörtök – 13:00
Friss ikon
Off

Törzs

A noviny.sk információi szerint egy pozsonyi alapiskola negyedik osztályos tanulói kerültek karanténba, mivel a belügyminiszternek tegnap este pozitív lett a PCR-tesztje. Mikulec az iskolai látogatás előtt antigénteszten esett át, de az még negatív eredményt mutatott.

A jelenlegi intézkedések szerint azonban 5 perc is elég ahhoz, hogy közvetlen érintkezésről legyen szó, ezért összesen 13 tanulót küldött karanténba.

 Barbara Túrosová, a belügyminisztérium szóvivője elárulta, hogy a miniszter jó állapotban van, jelenleg otthonról dolgozik.

Mikulec az iskolától bocsánatot kért. „Szilárdan hiszem, hogy mivel minden biztonsági óvintézkedést betartottak a találkozó során, semmi rossz nem fog történni” – mondta Martin Chren, a pozsonyi Főrév (Ružinov) városrész polgármestere.

Mikulec és Remišová is koronavírusos

Roman Mikulec (OĽaNO) belügyminiszter és Veronika Remišová (Za ľudí) beruházásokért felelős miniszter is elkapta a koronavírust.

(noviny.sk)

Bevezető

Egy pozsonyi alapiskola negyedik osztálya került karanténba, miután meglátogatta őket Roman Mikulec belügyminiszter, akinek később pozitív lett a PCR-tesztje.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment