Search by category:
Egyéb kategória

Komáromban dől el a Szlovák Kupa

Komáromban dől el a Szlovák Kupa
Elek Zoltán
2022. 02. 04., p – 17:41

2022. február 5., szombat – 10:30
Friss ikon
Off

Törzs

„A kupasorozataink körül kialakult helyzet ebben a szezonban sem volt egyszerű. A járványügyi intézkedések nem tették lehetővé, hogy lejátsszuk a tervezett mérkőzéseket. Ezek után a Szlovák Röplabdaszövetség versenybizottsága (SK SVF) úgy döntött, hogy átalakítja a lebonyolítást. Erről január elején értesítettük a klubokat, és néhány napja megszülettek az utolsó döntések is. Szombaton a női mezőnyben két elődöntőt rendezünk 13 és 19 órától, a férfiaknál pedig egy elődöntőt játszanak 16 órától. Vasárnap jönnek a döntők, amelyeket szintén élőben közvetít a JOJ Šport“ – nyilatkozta Filip Moravčík, a versenybizottság elnöke.

A férfiaknál a sorsolás alapján a Svidník azonnal finalista lett, míg a másik helyért a komáromiak küzdenek meg a Myjavával. A nőknél a nyitrai UKF csapata játszik a Brusnóval az egyik ágon, míg a másik elődöntőben pozsonyi csatát láthatunk, a VKP és a Slávia EU között.

A jelenlegi szabályok értelmében 250-en lehetnek ott a komáromi sportcsarnok nézőterén az OP-rendszerben, szigorúan FFP2-es maszkban. A jegyeket a helyszínen tudják megvásárolni az érdeklődők. A járványügyi intézkedések ellenére igyekeznek a lehető legjobban fokozni a hangulatot a szervezők.  A mérkőzéseket speciális Gerflor borításon játsszák, a helyszínen és a tévénézők számára is látványos elemek lesznek a pálya körüli LED-es reklámtáblák, a játék szempontjából pedig fontos, hogy a Challenge-rendszert is használhatják majd a kétes szituációkban.

Bevezető
Komárom |

A hétvégén kiderül, hogy kik lesznek a női- és férfiröplabda Niké Szlovák Kupa következő győztesei. Az elődöntőket és a két sorozat fináléját is a komáromi sportcsarnokban rendezik.

Település / hely
Komárom

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Elek Zoltán

Read More

Post Comment