Search by category:
Egyéb kategória

Trumpot is bevetné a kampányban a Fidesz

Trumpot is bevetné a kampányban a Fidesz
Balaskó Réka
2022. 02. 11., p – 09:46

2022. február 11., péntek – 10:16
Friss ikon
Off

Törzs

A lap magyar kormányzati forrásokra hivatkozva arról számolt be, a meghívót az Alapjogokért Központ juttatta el Trumpnak. A Fidesz tagjai nagyon szeretnék, ha Trump márciusban Budapestre látogatna  közölte a meg nem nevezett forrás. A Fideszben úgy gondolják, hogy hatalmas löketet adhatna Trump érkezése a választási kampánynak, ami egyébként hivatalosan szombaton kezdődik. Ha a közösségi médiából kitiltott volt elnök eljönne Magyarországra, az lenne az első hivatalos külföldi útja azóta, hogy 2020-ban elbukta a választásokat. 

A brit lap szerint Trump egyelőre nem reagált a megkeresésre. A Guardian szerint a bökkenő az lehet, hogy Trump fél a koronavírustól, ezért nem is nagyon utazott a közelmúltban külföldre. Trump jó eséllyel az Alapjogokért Központ Amerika legnagyobb konzervatív rendezvényére, a Conservative Political Action Conference-re érkezne, aminek első európai országként ad otthont Magyarország március 25-én és 26-án.

(24.hu, 168ó, 444)

Bevezető

Orbán Viktor kormányfő meghívására Magyarországra utazhat az elkövetkező hetekben Donald Trump volt amerikai elnök, írja a brit Guardian

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Sidó H. Zoltán

Read More

Post Comment