Search by category:
Egyéb kategória

UNLP: Nő a koronavírus miatti létszámhiány

UNLP: Nő a koronavírus miatti létszámhiány
Balaskó Réka
2022. 02. 11., p – 08:21

2022. február 11., péntek – 09:00
Friss ikon
Off

Törzs

A kórház január elejétől összesen 145 alkalmazottat jegyzett karanténban. “Főleg nők vannak karanténban – nővérek és orvosok. Pozitív teszteredménnyel rendelkező, karanténban lévő alkalmazottból jelenleg több mint 140 van. Ők különféle egészségügyi és nem egészségügyi jellegű pozíciókat töltenek be” – pontosított.

Annak ellenére, hogy nő azon alkalmazottak száma, akik a koronavírus miatt betegszabadságon vagy karanténban vannak, az UNLP-n szerinte a személyzet szempontjából stabil a helyzet. “Tekintettel a COVID-19 miatt kórházi kezelésre szoruló betegek számára, illetve a rendelőkbe érkező páciensek számára, az alkalmazottak hiánya jelen pillanatban nem okoz problémát” – állapította meg Krišková.
A kassai UNLP-n jelenleg 145 beteg szorul kórházi kezelésre. Mesterséges lélegeztetésre 7 embernek van szüksége, míg további 3-nak magas áramlású oxigénterápia kell.

Bevezető

A kassai Louis Pasteur Egyetemi Kórházban (UNLP) a koronavírus miatt egyre nő az alkalmazottak létszámhiánya, noha ez egyelőre még nem okoz gondot. A TASR-t Monika Krišková, a kórház szóvivője tájékoztatta. Hozzátette: az ún. covid-ágyak 47%-a foglalt.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment