Search by category:
Egyéb kategória

Sztárunk a VASÁRNAPBAN: Sütő András

Sztárunk a VASÁRNAPBAN: Sütő András
szaszifanni
2022. 02. 14., h – 11:11

2022. február 14., hétfő – 11:11
Friss ikon
Off

Törzs

Februárban még Csirkefej-bemutatója volt a Gózon Gyula Kamaraszínházban, de pár héttel később már az Átrium és a Rózsavölgyi Szalon is lehúzta a rolót. Szabadúszóként még azt a pénzt is felélte, amit a tervezett esküvőjére tett félre. Sütő András, a világ több országában forgalmazott Viharsarok Németországból a magyar ugarra költözött ifjú focistája négy hónap után egyszer csak fellélegzett. Egymás után négy filmben kapott fontos szerepet, köztük a Frici és Aranka című tévéfilmben.

 

Hol tanult meg németül? Mikor tudta meg, hogy egy svájci produkcióban fog játszani? Mit csinált, amíg a vírus miatt nem játszhatott? Melyik film volt élete első fizetős munkája? Ki szerepét kapta meg a Frici és Aranka című tévéfilmben? Újabb film vagy újabb színházi produkció várja?

Szabó G. László interjújából például ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk. A teljes írás megtalálható a Vasárnap már kapható számában!

Bevezető

Hirtelen tört rá a félelem. Tavaly márciustól júniusig nem játszhatott sehol. Ő, aki Budapest több színpadán vendégeskedett.

Rovatoldalon kiemelt
Kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Vasárnap

Vasárnap rovat

Read More

Post Comment