Search by category:
Egyéb kategória

Kiütötték egy komáromi nyugdíjas szemét, mert rádudált két autósra

Kiütötték egy komáromi nyugdíjas szemét, mert rádudált két autósra
Balaskó Réka
2022. 02. 17., cs – 09:27

2022. február 17., csütörtök – 09:45
Friss ikon
Off

Törzs

A komáromi nyugdíjas a Joj televíziónak elmondta, hogy két autós a lehúzott ablakon keresztül beszélgetni kezdett, ő rájuk dudált, hogy engedjék el, de nem mozdultak. Később az egyik autós elhajtott, a másik azonban a 62 éves férfi autója elé tolatott.

„És amikor a nagybátyám lehúzta az ablakot, és azt mondta neki, hogy miért nem mész tovább, kinyitotta az ajtót, és a jobb kezével olyan erősen megütötte, hogy kifolyt a szeme” – mondta a sofőr unokahúga, Denisa. „Egyáltalán nem mondott semmit, visszament a kocsihoz, én ráordítottam, hogy kiütötted a szemem, hívd a mentőket, ő meg elhajtott” – tette hozzá az áldozat, Gabriel.

Az idős férfi sokkos állapotban ment a sürgősségi osztályra. Onnan mentőautó szállította egy nyitrai szemklinikára, ahol a sérült szemét el kellett távolítani.

A támadásról a sürgősségi osztály orvosa értesítette a rendőrséget. A támadó, aki segítségnyújtás nélkül elhajtott, később állítólag jelentkezett a rendőröknél, akik testi sértés miatt indítottak eljárást. A törvények szerint ezen bűncselekményért kettőtől öt évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik.

Bevezető
Komárom |

A 62 éves férfi rádudált két autósra, akik a lehúzott ablakon keresztül beszélgettek, mivel nem tudott tőlük kijutni a főútra. Egyikük kiszállt az autóból, és ököllel szó szerint kiütötte a nyugdíjas szemét.

Település / hely
Komárom

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment