Search by category:
Egyéb kategória

Škoda Fabia Monte Carlo: a hagyomány folytatódik

Škoda Fabia Monte Carlo: a hagyomány folytatódik
Demecs Péter
2022. 02. 28., h – 12:25

2022. március 5., szombat – 18:52
Friss ikon
Off

Törzs

Karosszériájának fekete részletei az új FABIA dinamikus megjelenését erősítik, míg belterét vörös stílusjegyek, a kartámaszokon és a műszerfalon pedig karbonhatású felületek jelennek meg. A Fabia Monte Carlo négyféle motorváltozattal rendelhető az 59 kW (80 LE) és 110 kW (150 LE) közötti teljesítménytartományban. Az érdeklődők három 1,0 literes és háromhengeres, illetve egy négyhengeres 1.5 TSI motorból választhatnak. A Monte Carlo változat a Fabia Active, Ambition és Style felszereltségi szintjeit egészíti ki.

A Volkswagen Csoport MQB-A0 moduláris keresztirányú platformjára váltva még dinamikusabb arányok jellemzik a Fabia negyedik generációját. Ezt a vizuális benyomást erősítik tovább az olyan Monte Carlo stílusjegyek, mint például a fekete Škoda-hűtőrács, a modellspecifikus első és hátsó lökhárító, a fekete hátsó diffúzorelem, illetve a 16 és 18 col közötti peremátmérőjű, ugyancsak feketére fényezett könnyűfém keréktárcsák. A Škoda kizárólag a Fabia Monte Carlo számára kínálja egyaránt fekete és polírozott Proxima (16 col), illetve Procyon (17 col) könnyűfém keréktárcsáit.

A még tágasabb beltér alapfelszereltségét bővítik az integrált fejtámlákkal kiformált sportülések és a háromküllős, multifunkciós kormánykerék. Az utasteret túlnyomórészt fekete alaptónus határozza meg, míg a műszerfal vízszintes dekorbetétjén, a középkonzolon és az ajtófogantyúkon vörös stílusjegyek láthatók, az első ajtók kartámaszait és a műszerfal alsó részét pedig karbonhatású felülettel alakították ki. A Fabia Monte Carlo számára a modellsorozat összes biztonsági és vezetői segédrendszere, kényelmi funkciója, valamint infotainment-berendezése rendelkezésre áll. Az extrafelszerelésként rendelhető digitális kombinált műszeregység modellspecifikus, dinamikusabb háttér előtt jeleníti meg információit.

Fabia Monte Carlo
2022. 02. 28., h – 12:37
Demecs Péter
Gallery images

Bevezető
Pozsony |

A Monte Carlo változattal teszi teljessé a Škoda a Fabia új, negyedik generációjának kínálatát. A kezdetben kizárólag a Fabia számára bevezetett név 2011 óta képviseli a sportos kivitelezést, a márka e legendás ralin aratott számos sikerének állítva emléket.

Címkék

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Demecs Péter

Read More

Post Comment