Search by category:
Egyéb kategória

Fiatal zenészekkel pezsdítenék fel a Klapka teret

Fiatal zenészekkel pezsdítenék fel a Klapka teret
Vataščin Péter
2022. 04. 11., h – 08:58

2022. április 11., hétfő – 13:00
Friss ikon
Off

Törzs

„Elsődleges célunk, hogy még több életet hozzunk a Klapka térre nyáron, s hogy ebbe vonjuk be a fiatalokat”

– mondta lapunknak a kezdeményezés hátteréről Lakatos Róbert, a vmk igazgatója. Elsősorban olyan kezdő és fiatal zenekarok és zenészek jelentkezését várják, akiknek idősebb pályatársaikhoz képest értelemszerűen kevesebb esélyük van arra, hogy megmutassák magukat. Műfaji megkötés nincs, illetve az instrumentális zene ugyanúgy belefér a repertoárba, mint az ének vagy a rappelés. A vmk nyújtja a fellépéshez szükséges műszaki, hírverési és szervezési hátteret.

„Úgy találtuk ki a koncepciót, hogy júliustól augusztus végéig minden pénteken kerül sor a koncertekre”

– tette hozzá az igazgató, majd elmondta azt is, hogy minden egyes fellépésről készül egy kisvideó is, végül pedig kiválasztják azt a fellépőt, akit a legjobbnak ítélnek. Aki ebben a megtiszteltetésben részesül, az később önálló nagykoncertet tarthat a zenekarával vagy szólóban a vmk nagyszínpadán. A komáromi önkormányzattól továbbá 500 euró értékben hangszerutalványt kap, végül pedig stúdióban rögzítheti a kedvenc nótáját – ingyen.

 

A zenészek az info@mskskomarno.sk címen jelezhetik a fellépési szándékukat egészen május 15-ig. Lakatos Róbert hozzáfűzte, eddig 5-6 színvonalas jelentkezőjük akadt, s elképzelhetőnek tartja, hogy amennyiben sikeres lesz a kezdeményezés, úgy kinövi magát egy nagyobb projektté.

Bevezető
Komárom |

Az Egressy Béni Városi Művelődési Központ „hashtagKN” címmel várja olyan ambiciózus fellépők jelentkezését, akik a nyár folyamán szívesen bemutatkoznának a közönségnek Komárom főterén, a Klapka téren.

Település / hely
Komárom

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Vataščin Péter

Read More

Post Comment