Search by category:
Egyéb kategória

Szlovák fiatalok jöttek lopni Győrbe – a VIDEÓ mindent látott

Szlovák fiatalok jöttek lopni Győrbe – a VIDEÓ mindent látott
Sudár Éva
2022. 04. 11., h – 09:15

2022. április 11., hétfő – 09:15
Friss ikon
Off

Törzs

A Győri Járási Ügyészség bíróság elé állította a három férfit, aki másfélmillió forintos értékben lopott műszaki cikkeket, méghozzá igen összehangoltan a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint. Mindkét alkalommal összegyűjtöttek a megkívánt kamerákat, a fényképezőgépet és a drónt, belecsúsztatták a reklámtáskába tették, az áruvédelmi eszközt leszedték róluk, harmadik társuk pedig kivitte a táskákat az üzletből. A második cselekmény során a termékeket összegyűjtő két elkövetőt a biztonsági szolgálat már figyelte, a kijáratnál feltartóztatták őket. 

Az 1.629.991 forintos lopási kárból 1.369.994 forint megtérült azzal, hogy a lopott holmi egy részét a harmadik férfi útján átadták a rendőrségnek. A bíróság a három férfit egy év felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte, vagyonelkobzással sújtotta és egy évre kiutasította Magyarország területéről. Az ítélet jogerős. 

A bűncselekmény elkövetéséről a főügyészség kamerafelvételt tett közzé:

Bevezető
Szlovákia/Magyarország |

Lopni érkezett egy győri műszaki áruházba három szlovák fiatalember tavaly december 20-án és a karácsony utáni első nap. Figyelték és elkapták őket. 

Település / hely
Szlovákia/Magyarország

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Új Szó Nálunk

Read More

Post Comment