Search by category:
Egyéb kategória

Kočner és Zsuzsová nem tesznek vallomást sem a Kuciak-, sem a többi gyilkossági ügyben

Kočner és Zsuzsová nem tesznek vallomást sem a Kuciak-, sem a többi gyilkossági ügyben
Mészáros Richárd
2022. 04. 14., cs – 16:06

2022. április 14., csütörtök – 16:10
Friss ikon
Off

Törzs

Az ügyészek meggyilkolásának előkészítése ügyében a többi vádlott, Szabó Tamás., Dušan Kracina és Darko Dragič szintén élt azzal a jogával, hogy a bizonyítás jelenlegi szakaszában ne tegyen vallomást. A Kuciak-gyilkosság ügyében már jogerősen elítélt Szabó Tamás a tárgyalás elején a vádirat valamennyi pontjában bűnösnek vallotta magát. Sajnálatát fejezte ki a történtek miatt.

Szabó Tamás beismerő vallomást tett az ügyészek meggyilkolásának előkészítése ügyében

Szabó Tamás, aki ellen az ügyészek meggyilkolásának előkészítése ügyében emeltek vádat, a bazini Specializált Büntetőbíróság előtt beismert mindent, amivel vádolják őt. Az ügyet Ján Kuciak újságíró meggyilkolásának ügyével együtt tárgyalják. Ez utóbbi ügyben Szabót már jogerősen elítélték.

Az újságíró és menyasszonya meggyilkolásának ügyében, valamint az ügyészek tervezett meggyilkolásának ügyében folytatódott a tárgyalás csütörtökön a bazini Speciális Büntetőbíróságon. Az újságíró meggyilkolásának ügyében ismét Marian Kočner és Alena Zsuzsová bűnösségéről dönt a bíróság. Maroš Žilinka jelenlegi főügyész, Daniel Lipšic jelenlegi különleges ügyész és Peter Šufliarský volt fő-ügyészhelyettes meggyilkolásának előkészítése ügyében öt személyt – Marian Kočnert, Alena Zsuzsovát, Szabó Tamást, Dušan Kracinát és Darko Dragičot – vádolják.

FOTÓK: Kuciak-gyilkosság – Kočner és Zsuzsová ismét a bíróság előtt
2022. 04. 14., cs – 10:20
Mészáros Richárd
Gallery images

Leírás

TASR-felvételek

Bevezető

Marian Kočner és Alena Zsuzsová vádlott élt azzal a jogával, hogy nem tesz vallomást Ján Kuciak újságíró és menyasszonya, Martina Kušnírová meggyilkolásának ügyében, és az ügyészek tervezett meggyilkolásának ügyében. A Speciális Büntetőbíróság (ŠTS) szenátusa előtt, a csütörtöki meghallgatáson közölték, hogy később szólnak hozzá.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment