Search by category:
Egyéb kategória

Holtan találtak annak a drogügynek egy újabb szereplőjére, amelyben Plačková is gyanúsítottként szerepelt

Holtan találtak annak a drogügynek egy újabb szereplőjére, amelyben Plačková is gyanúsítottként szerepelt
Mészáros Richárd
2022. 05. 22., v – 16:08

2022. május 22., vasárnap – 16:15
Friss ikon
Off

Törzs

A 35 éves Dávid Lukáč fára akasztott holttestére szombatról vasárnapra virradóra találtak a galgóci kastély parkjában – számolt be a tvnoviny.sk.

Lukáč egyike volt annak a hat gyanúsítottnak, aki a rendőrség Chikara akcióját követően börtönbe került. A Markíza Televízió arról ír, hogy a férfi ellen kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt indult eljárás. A TV információi szerint a férfi elkezdett együttműködni a rendőrséggel, és a csoport több tagjáról is vallott.

A férfi május 19-én, csütörtökön szabadult az előzetes letartóztatásból, és nagyon örült, hogy végre láthatja családját, kisfiát. Lukáč ezt követően azonban eltűnt, három nappal később pedig már holtan találták.

A férfi halálhírét a rendőrség is megerősítette. Az orvos előzetesen kizárta az idegenkezűség lehetőségét, elrendelte ugyanakkor a boncolást. 

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a börtönben Plačková bűnbandájának egyik tagja

Pozsony |

A börtönben életét vesztette az 56 éves Pavol Duchoň, akinél korábban, egy rendőrségi razzia alkalmával kilenc kilogramm metamfetamint és 70 ezer eurót találtak.

Bevezető

A 35 éves férfi fontos tanúnak számított abban a drogügyben, amelyben Zuzana Plačková és férje, René Strausz is gyanúsítottként szerepelt.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment