Search by category:
Egyéb kategória

Sean Penn ismét találkozott Volodimir Zelenszkijjel Kijevben

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök ismét fogadta Sean Penn amerikai színészt, aki második alkalommal érkezett Kijevbe, mióta az oroszok által Ukrajna ellen indított háború elkezdődött.

„Sean, nagyon szeretnénk megmutatni a világnak, mi történt Kijev körül” – mondta Zelenszkij a színésznek a látogatásról kedden kiadott közlemény szerint.

Az ukrán elnök arra kérte Pennt, hogy az ukrajnai háborúról készülő dokumentumfilmjében mutassa be, hogy mi történt az ukrán városokkal, amelyeket a háború elért.

Sean Penn február végén már tett egy rövid látogatást Kijevben közvetlenül az után, hogy Oroszország megtámadta Ukrajnát, és Zelenszkijjel is találkozott.

Az Oscar-díjas Penn akkor elmondta, hogy az Ukrajna ellen indított orosz katonai invázióról akar dokumentumfilmet forgatni. A Variety.com cikke szerint a dokumentumfilm a Vice Studios, a Vice World News és az Endeavor Content közös produkciójaként készül.

Penn az elmúlt években számos háborúellenes és humanitárius akcióban vett részt. Citizen Penn című dokumentumfilmjében arról számolt be, hogyan hozta létre a 2010-es haiti földrengés után a Community Organized Relief Effort (CORE) nonprofit segélyszervezetet. A CORE a koronavírus elleni küzdelemből is kivette a részét: a tesztelésben és az oltásban segédkezett országszerte.

Read More

Post Comment