Search by category:
Egyéb kategória

Újabb előrelépés történt az annamajori gyerekbanda ügyében

A barátai által bántalmazott 11 éves kislány ügye a végéhez közeledik.

A Markíza Televízió közölte, hogy a nyomozó vádemelési javaslattal zárta le az ügyet. A vádiratot jelenleg az ügyész vizsgálja. A vádat az egyik kiskorú lány ellen emelnék, aki a 11 éves kislány bántalmazásában a főszerepet játszotta.

A szóban forgó ügyben a rendőrség nyomozója 2022.09.06-án a helyi ügyészségnek benyújtotta az iratokat, vádemelési javaslattal a kiskorú EM. vádlottal szemben. Jelenleg a felügyelő ügyész tanulmányozza az iratot, hogy további jogi lépéseket tegyen az ügyben” – erősítette meg a tvnoviny.sk-nak Juraj Chylo, a pozsonyi ügyészség munkatársa.

A 11 éves Andrejka elleni támadásban részt vevő két fiú egy javítóintézetben kötött ki Pozsonyban.

 

Bírósági végzést követően Dávidot és Scottot elvették szüleiktől, és egy fővárosi intézetbe vitték – tájékoztatott a zregiony.sk. Az intézmény feladata a 3 és 15 év közötti gyermekek átnevelése.

Az ilyen központ felméri a zavart vagy veszélyeztetett pszichoszociális fejlődésű gyermekek állapotát, valamint megfelelő nevelési, reszocializációs vagy átnevelési ellátást és tanácsadást nyújt. Továbbá javaslatot tesz a gyermek elhelyezésére a kezelés befejeztével – írja az oktatási minisztérium.

Egy gyermek kezelése az intézetben általában tizenkét hétig tart. A rendőrség nem kívánta kommentálni azt a kérdést, hogy ki kezdeményezte a fiúk javítóintézetben történő elhelyezését.

Tüntetésbe torkollott a 11 éves annamajori lány megtámadása fölött érzett felháborodás. Vasárnap délután az egyik feltételezett támadó lakhelye előtt gyűltek össze többen, a rendőrség lezárta az utcát.

A tüntetést a közösségi hálón szervezték az elé a ház elé, ahol a támadás állítólagos szervezője lekik. Az utcán több tíz tüntető gyűlt össze, a rendőrség lezárta az utcát- írja a Plus Jeden Deň. A lap szerint a tüntetés nyugalomban zajlik, néha felhangzik egy kiáltás („Igazságot!”). A helyszínen rohamrendőrök is vannak.

A közfelháborodást kiváltó eset január másodikán történt, amikor 16 éves fiatalok egy 11 éves lányt bántalmaztak, itattak alkohollal és az egészet videóra vették, ami később nyilvánosságra került. Az áldozat kórházba került, a rendőrség nyomozást indított.

A 11 éves lány időközben hazakerült, ahol gyógyulni próbál a traumából – mondta az áldozat apja a Plus Jeden Deň napilapnak.

A támadás főkolomposa állítólag a mindössze 14 éves Ela – írja a Plus Jeden Deň. Állítólag a környéken még dicsekedett is a barátainak, hogy vele semmi nem történhet, mert az anyja rendőr.

16 óra után a rendőrök elkezdték kiszorítani a tüntetőket, két személyt őrizetbe vettek. 17:00-ra már csend volt a községben.

A Markíza eddig nem látott felvételek birtokába jutott, amelyen az annamajori (Miloslavov) gyerekbanda több másik kiskorút is bántalmazott.

A Markíza szerint a 11 éves kislány ügye nem az egyetlen. A szemtanúk több esetről is beszámoltak, a gyerekek szerint a banda alkoholt és drogokat fogyasztott.

A tinik egy 15 éves lányt is megtámadtak, akit többször pofon vágtak. „Megigazítom az arcodat, és normálisan fogsz kinézni” – mondta a támadó az áldozatnak az egyik videón közvetlenül azután, hogy megpofozta. Az anya a történtek miatt felhívta a rendőrséget, de állítólag azt mondták neki, hogy amíg nem ölnek meg egy gyereket, addig nem tudnak mit kezdeni velük.

A Markíza riportjában megszólaló fiatalok elmondták, hogy a banda a bántalmazásokról és zaklatásokról készült videókat feltöltötte a közösségi médiára. A rendőrség azonban tagadja, hogy tudott volna a létezésükről. „Nem regisztráltunk feljelentéseket a település lakóitól, amelyek a gyerekbandához kötődnének” – közölte a televízióval Michal Szeiff rendőrségi szóvivő.

&utm_campaign=embed” style=”border:none;” allowfullscreen>

Leitatták, ütötték, rúgták, majd meztelenre vetkőztették és levideózták.

Amint arról korábban mi is beszámoltunk, január 2-án 16 éves fiatalok alkoholt öntöttek le egy 11 éves lány torkán Annamajoron (Miloslavov). Ezt követően a lányt többször megütötték, a bántalmazást pedig videóra is vették. Az áldozat több sérüléssel került kórházba, támadás miatt már a rendőrség is nyomozást indított.

Az eset Annamajor (Miloslavov) községben történt január 2-án egy elhagyatott épületben. Az elkövetők 16 éves fiatalok, akik a Dunaszerdahelyi járásból származnak.

 

Nový Čas szerint az áldozat egy 11 éves lány, akit a 16 éves fiatalok egy elhagyatott épületbe csaltak. Itt bántalmazni kezdték. Alkoholt öntöttek le a torkán, majd többször megütötték. Az elkövetőkhöz az információk szerint két lány is csatlakozott, akik videózták az esetet. „Mindent filmeztek a mobiltelefonjaikkal és fényképeztek. Az ember azt hitte volna, hogy legalább közbelépnek, de nem tették” – mondta a lapnak egy nevét elhallgatni kívánó forrás, aki úgy véli, hogy a fiatalok kitervelték a támadást. Az illető hozzátette, hogy a lány egy teljesen normális családból származik, ahol mindkét szülő dolgozik.

Az áldozat több sérüléssel került kórházba, támadás miatt már a rendőrség is nyomozást indított. „A szenci nyomozó vizsgálja a kiskorú lány bántalmazásának körülményeit, ami vasárnap történt Annamajorban. Az ügy érzékenysége miatt további információkat nem hozunk nyilvánosságra” – mondta Michal Szeiff rendőrségi szóvivő.

Az áldozat sérüléseit kórházban látták el.

A 40 éves férfi karácsony második napján, az esti órákban a dunaszerdahelyi vasútállomáson egy 50 éves férfihez lépett, majd arcon ütötte ő, aki ezt követően a földre zuhant. Az esés következtében a mobiltelefonja kiesett a zsebéből, amelyet a támadója zsebre tett, és elmenekült a helyszínről. Az áldozat sérüléseit kórházban látták el.

A biztonsági kamerák felvételeinek, valamint a szemtanúk beszámolóinak köszönhetően a rendőrségnek sikerült beazonosítania a feltételezett elkövetőt, a 40 éves Richardot, aki végül maga is beismerte tettét.

Richard ellen eljárás indult. A férfit egyébként már egy korábbi tettéért is börtönre ítéltek. Amennyiben bűnössége beigazolódik, az újabban elkövetett bűntettéért 3-tól 8 évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik.

(br, novycas)

A Markízának most sikerült felvennie a kapcsolatot a sértettel és édesanyjával. „Délután kikéredzkedett az osztálytársnőivel. Ötkor még írt nekem, utána már nem tudtuk elérni” – emlékezett vissza a történésekre a 11 éves lány édesanyja. A lányok, mint utólag kiderült, az egykori szövetkezet épületébe mentek.

A sértett kislány mindössze annyira emlékszik, hogy Kofolát szeretett volna inni, ahelyett azonban alkohol volt az üvegben. Az alkoholfogyasztást egyértelműen visszautasította. „Megragadták őt, és leöntötték a torkán. Addig tartották a fejét, amíg le nem nyeli” – folytatta a történtek mesélését az édesanya.

Az esetről egy videó is készült, amelyet aztán feltöltöttek a közösségi hálóra. A felvételen 14, 15 és 16 gyerekek szerepelnek. Egyikük arról is beszélt, hogy ezt követően bántalmazni kezdték a lányt.

„Az elején pofozták, utána rugdosni kezdték” – mondta az eset szemtanúja, aki elmondta, a 11 éves kislányt meztelenre is vetkőztették. Az egyik támadó azt mondta a többieknek, hogy nem kell félniük a következményektől, mert az édesanyja rendőrként dolgozik.

A 11 éves lány ezt követően már nem reagált, a bántalmazók pedig azon gondolkodtak, mit mondanak a kiérkező mentősöknek és rendőröknek, majd megpróbáltak eltüntetni a nyomokat.

„Minden nap újabb videók és fotók kerülnek elő. Borzalmas. Nem érdemelte meg, hiszen csak 11 éves” – mondta könnyek között az édesanya.

A Markíza úgy tudja, nem ez volt az első eset, hogy a csoport más gyerekeket bántalmazott.

(mr, noviny.sk)

A rendőrség rablás bűncselekménye miatt indított eljárást, de nem kizárt, hogy ezt átminősítik vagy kiterjesztik. Hamran István rendőfőkapitány a nyilvánosságnak és a politikusoknak üzent. Olyan információik vannak, amelyekről egyelőre csak a rendőrség tud. 

A rendőrség a közösségi oldalán tájékoztatott, hogy továbbra is nagy erőkkel vizsgálják a január 2-i esetet, amely során egy 11 éves kislányt bántalmaztak 15 év körüli társai az Annamajorban (Miloslavov) található egykori szövetkezet épületében. „Nem kizárt, hogy a mai nap folyamán az eddig elvégzett eljárások alapján a büntetőeljárást átminősítik vagy más bűncselekményekre is kiterjesztik” – írták. Hozzátették, hogy ezzel az üggyel kapcsolatban felbujtás gyanúja miatt is nyomoznak ismeretlen elkövető ellen.

Az Annamajorban (Miloslavov) található egykori szövetkezet épületben történtek egész Szlovákiát megdöbbentették. Gabriella Herényiová tapasztalt gyermekpszichológus a pluska.sk-nak elmondta, hogy miben kereshetők az okok, és mi játszódik le ilyenkor az áldozat fejében.

Herényiová szerint a pandémia is szerepet játszik abban, hogy a gyerekek így viselkedtek. „Társadalomként félretettük őket, nem járnak iskolába, de ez nem jelenti azt, hogy megoldottuk a problémáikat, épp ellenkezőleg. Mi csak súlyosbítottuk őket. Elvettük tőlük az iskolát, a szakköröket, a barátaikat. Ha elszigetelődnek, mint ebben az esetben, egy volt szövetkezeti épületben, ott senki sem zavarhatja őket, „szabad a terep”, és kipróbálhatnak minden embertelenséget, amit elkövettek, mert ezt látják a filmekben, még abban a korban vannak, amikor nem ismerik a következményeket” – mondta a pluska.sk-nak.

A pszichológus elmondta, a kulcs a megelőzésben van. „Gondoskodni kell a gyerekekről, vissza kell adni nekik a köröket, a sportot, hogy valahol megvalósíthassák önmagukat” – közölte.

Mi történik most az áldozattal? Mire kell figyelniük a szülőknek? Hogyan óvják meg gyermekeiket? A pszichológus erre is válaszolt! Folytatás a galériában.

(br, pluska)

Hamran István rendőrfőkapitány elmondta, hogy komolyan foglalkozik az esettel és folyamatosan egyeztet a Pozsonyi Kerületi Rendőrfőkapitányság vezetőjével. Közölte, hogy olyan információk jutottak el hozzájuk, amelyek még a nyilvánosság, a politikusok és a média számára sem ismertek, ezért arra kérte őket, hogy hagyják dolgozni a rendőrséget és a szakértőket, nyilatkozataikban pedig maradjanak visszafogottak. Elmondása szerint az eljárás jelenleg olyan stádiumban van, hogy nem áll módukban további tájékoztatást adni. „Szeretném megnyugtatni a közvéleményt, hogy más ügyekhez hasonlóan szigorúan a törvény keretein belül járunk el, és nem befolyásol minket az érintett kiskorúak szüleinek pozíciója” tette hozzá.

Boris Kollár után Roman Mikulec belügyminiszter is megszólalt a tinédzserek által bántalmazott kislány ügyében. Ő a politikusok szerepét hangsúlyozta és a rendőrséget védte…

 

„A kamaszok közötti zaklatás, akár online, akár offline, nagyon komoly és érzékeny téma minden fél számára. Úgy tudom, hogy a házelnök ezen a héten egy kényes üggyel foglalkozik, és szívesen találkozom vele, hogy megvitassuk a kérdést” – nyilatkozta Mikulec miután Boris Kollár azt mondta, szeretné hallani, milyen lépéseket tervez tenni annak érdekében, hogy ne forduljon elő az Annamajoron történt esethez hasonló. „A politikusok legfontosabb feladata, hogy nyugalmat és egyensúlyt teremtsenek a társadalomban” – tette hozzá.

Pozsony |

Boris Kollár (Sme rodina) szeretné, ha a következő koalíciós ülésen részt venne Roman Mikulec (OĽaNO) belügyminiszter is. A házelnök arra szeretne tőle választ kapni, mit tesz a fiatalok zaklatása ellen.

Leitatták, ütötték, rúgták, majd meztelenre vetkőztették és levideózták.

Amint arról korábban mi is beszámoltunk, január 2-án 16 éves fiatalok alkoholt öntöttek le egy 11 éves lány torkán Annamajoron (Miloslavov). Ezt követően a lányt többször megütötték, a bántalmazást pedig videóra is vették. Az áldozat több sérüléssel került kórházba, támadás miatt már a rendőrség is nyomozást indított.

Az eset Annamajor (Miloslavov) községben történt január 2-án egy elhagyatott épületben. Az elkövetők 16 éves fiatalok, akik a Dunaszerdahelyi járásból származnak.

 

Nový Čas szerint az áldozat egy 11 éves lány, akit a 16 éves fiatalok egy elhagyatott épületbe csaltak. Itt bántalmazni kezdték. Alkoholt öntöttek le a torkán, majd többször megütötték. Az elkövetőkhöz az információk szerint két lány is csatlakozott, akik videózták az esetet. „Mindent filmeztek a mobiltelefonjaikkal és fényképeztek. Az ember azt hitte volna, hogy legalább közbelépnek, de nem tették” – mondta a lapnak egy nevét elhallgatni kívánó forrás, aki úgy véli, hogy a fiatalok kitervelték a támadást. Az illető hozzátette, hogy a lány egy teljesen normális családból származik, ahol mindkét szülő dolgozik.

Az áldozat több sérüléssel került kórházba, támadás miatt már a rendőrség is nyomozást indított. „A szenci nyomozó vizsgálja a kiskorú lány bántalmazásának körülményeit, ami vasárnap történt Annamajorban. Az ügy érzékenysége miatt további információkat nem hozunk nyilvánosságra” – mondta Michal Szeiff rendőrségi szóvivő.

Az áldozat sérüléseit kórházban látták el.

A 40 éves férfi karácsony második napján, az esti órákban a dunaszerdahelyi vasútállomáson egy 50 éves férfihez lépett, majd arcon ütötte ő, aki ezt követően a földre zuhant. Az esés következtében a mobiltelefonja kiesett a zsebéből, amelyet a támadója zsebre tett, és elmenekült a helyszínről. Az áldozat sérüléseit kórházban látták el.

A biztonsági kamerák felvételeinek, valamint a szemtanúk beszámolóinak köszönhetően a rendőrségnek sikerült beazonosítania a feltételezett elkövetőt, a 40 éves Richardot, aki végül maga is beismerte tettét.

Richard ellen eljárás indult. A férfit egyébként már egy korábbi tettéért is börtönre ítéltek. Amennyiben bűnössége beigazolódik, az újabban elkövetett bűntettéért 3-tól 8 évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik.

(br, novycas)

A Markízának most sikerült felvennie a kapcsolatot a sértettel és édesanyjával. „Délután kikéredzkedett az osztálytársnőivel. Ötkor még írt nekem, utána már nem tudtuk elérni” – emlékezett vissza a történésekre a 11 éves lány édesanyja. A lányok, mint utólag kiderült, az egykori szövetkezet épületébe mentek.

A sértett kislány mindössze annyira emlékszik, hogy Kofolát szeretett volna inni, ahelyett azonban alkohol volt az üvegben. Az alkoholfogyasztást egyértelműen visszautasította. „Megragadták őt, és leöntötték a torkán. Addig tartották a fejét, amíg le nem nyeli” – folytatta a történtek mesélését az édesanya.

Az esetről egy videó is készült, amelyet aztán feltöltöttek a közösségi hálóra. A felvételen 14, 15 és 16 gyerekek szerepelnek. Egyikük arról is beszélt, hogy ezt követően bántalmazni kezdték a lányt.

„Az elején pofozták, utána rugdosni kezdték” – mondta az eset szemtanúja, aki elmondta, a 11 éves kislányt meztelenre is vetkőztették. Az egyik támadó azt mondta a többieknek, hogy nem kell félniük a következményektől, mert az édesanyja rendőrként dolgozik.

A 11 éves lány ezt követően már nem reagált, a bántalmazók pedig azon gondolkodtak, mit mondanak a kiérkező mentősöknek és rendőröknek, majd megpróbáltak eltüntetni a nyomokat.

„Minden nap újabb videók és fotók kerülnek elő. Borzalmas. Nem érdemelte meg, hiszen csak 11 éves” – mondta könnyek között az édesanya.

A Markíza úgy tudja, nem ez volt az első eset, hogy a csoport más gyerekeket bántalmazott.

(mr, noviny.sk)

Kollár kijelentette, a gyerekek egymás közti zaklatását el kell ítélni, és szigorúan fellépni ellene. Mikulectől szeretné hallani, milyen lépéseket tervez tenni annak érdekében, hogy ne forduljon elő az Annamajoron történt esethez hasonló.

„Ha szükséges, szorgalmazni fogom a büntető törvénykönyv módosítását, hogy azok a gyerekek, akik másokat bántalmaznak, reedukációs központokban végezzék felnőttkorukig”

– mondta Kollár a közösségi hálón közzétett videójában. 

A házelnök szerint a legtöbb ilyen esetre nem is derül fény, ezért még fontosabb, hogy radikálisan lépjenek fel ellene.

Amint arról korábban mi is beszámoltunk, január 2-án 16 éves fiatalok alkoholt öntöttek le egy 11 éves lány torkán Annamajoron (Miloslavov). Ezt követően a lányt többször megütötték, a bántalmazást pedig videóra is vették. Az áldozat több sérüléssel került kórházba, támadás miatt már a rendőrség is eljárást indított.

Az eset Annamajor (Miloslavov) községben történt január 2-án egy elhagyatott épületben. Az elkövetők 16 éves fiatalok, akik a Dunaszerdahelyi járásból származnak.

 

Nový Čas szerint az áldozat egy 11 éves lány, akit a 16 éves fiatalok egy elhagyatott épületbe csaltak. Itt bántalmazni kezdték. Alkoholt öntöttek le a torkán, majd többször megütötték. Az elkövetőkhöz az információk szerint két lány is csatlakozott, akik videózták az esetet. „Mindent filmeztek a mobiltelefonjaikkal és fényképeztek. Az ember azt hitte volna, hogy legalább közbelépnek, de nem tették” – mondta a lapnak egy nevét elhallgatni kívánó forrás, aki úgy véli, hogy a fiatalok kitervelték a támadást. Az illető hozzátette, hogy a lány egy teljesen normális családból származik, ahol mindkét szülő dolgozik.

Az áldozat több sérüléssel került kórházba, támadás miatt már a rendőrség is nyomozást indított. „A szenci nyomozó vizsgálja a kiskorú lány bántalmazásának körülményeit, ami vasárnap történt Annamajorban. Az ügy érzékenysége miatt további információkat nem hozunk nyilvánosságra” – mondta Michal Szeiff rendőrségi szóvivő.

Az áldozat sérüléseit kórházban látták el.

A 40 éves férfi karácsony második napján, az esti órákban a dunaszerdahelyi vasútállomáson egy 50 éves férfihez lépett, majd arcon ütötte ő, aki ezt követően a földre zuhant. Az esés következtében a mobiltelefonja kiesett a zsebéből, amelyet a támadója zsebre tett, és elmenekült a helyszínről. Az áldozat sérüléseit kórházban látták el.

A biztonsági kamerák felvételeinek, valamint a szemtanúk beszámolóinak köszönhetően a rendőrségnek sikerült beazonosítania a feltételezett elkövetőt, a 40 éves Richardot, aki végül maga is beismerte tettét.

Richard ellen eljárás indult. A férfit egyébként már egy korábbi tettéért is börtönre ítéltek. Amennyiben bűnössége beigazolódik, az újabban elkövetett bűntettéért 3-tól 8 évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik.

(br, novycas)

A közösségi médián az eset után olyan állítások jelentek meg, miszerint a támadásban egy rendőr gyermeke is érintett, és a rendőrség ezért nem vizsgálta ki a tinédzserek bandájának előző ügyeit. „Jelenleg azonban úgy gondolom, rendkívül fontos, hogy ne szítsuk az indulatokat (különösen egy ilyen érzékeny ügyben), és hagyjuk, hogy a rendőrség végezze a munkáját. Teljesen valótlan az az állítás, hogy a rendőrség nem jár el ebben vagy más hasonló esetekben. A rendőrség elnöke biztosított arról, hogy a legnagyobb figyelmet fordítják az egész ügyre” – közölte a belügyminiszter.

A leitatott, megvert és meztelenre vetkőztetett 11 éves lány ügyében rablás miatt indított eljárást a rendőrség – számolt be erről a rendőrség a közösségi hálón. Nem zárták ki, hogy az ügyben indult eljárást a jövőben átminősítsék.

Leitatták, ütötték, rúgták, majd meztelenre vetkőztették és levideózták.

Amint arról korábban mi is beszámoltunk, január 2-án 16 éves fiatalok alkoholt öntöttek le egy 11 éves lány torkán Annamajoron (Miloslavov). Ezt követően a lányt többször megütötték, a bántalmazást pedig videóra is vették. Az áldozat több sérüléssel került kórházba, támadás miatt már a rendőrség is nyomozást indított.

Az eset Annamajor (Miloslavov) községben történt január 2-án egy elhagyatott épületben. Az elkövetők 16 éves fiatalok, akik a Dunaszerdahelyi járásból származnak.

 

Nový Čas szerint az áldozat egy 11 éves lány, akit a 16 éves fiatalok egy elhagyatott épületbe csaltak. Itt bántalmazni kezdték. Alkoholt öntöttek le a torkán, majd többször megütötték. Az elkövetőkhöz az információk szerint két lány is csatlakozott, akik videózták az esetet. „Mindent filmeztek a mobiltelefonjaikkal és fényképeztek. Az ember azt hitte volna, hogy legalább közbelépnek, de nem tették” – mondta a lapnak egy nevét elhallgatni kívánó forrás, aki úgy véli, hogy a fiatalok kitervelték a támadást. Az illető hozzátette, hogy a lány egy teljesen normális családból származik, ahol mindkét szülő dolgozik.

Az áldozat több sérüléssel került kórházba, támadás miatt már a rendőrség is nyomozást indított. „A szenci nyomozó vizsgálja a kiskorú lány bántalmazásának körülményeit, ami vasárnap történt Annamajorban. Az ügy érzékenysége miatt további információkat nem hozunk nyilvánosságra” – mondta Michal Szeiff rendőrségi szóvivő.

Az áldozat sérüléseit kórházban látták el.

A 40 éves férfi karácsony második napján, az esti órákban a dunaszerdahelyi vasútállomáson egy 50 éves férfihez lépett, majd arcon ütötte ő, aki ezt követően a földre zuhant. Az esés következtében a mobiltelefonja kiesett a zsebéből, amelyet a támadója zsebre tett, és elmenekült a helyszínről. Az áldozat sérüléseit kórházban látták el.

A biztonsági kamerák felvételeinek, valamint a szemtanúk beszámolóinak köszönhetően a rendőrségnek sikerült beazonosítania a feltételezett elkövetőt, a 40 éves Richardot, aki végül maga is beismerte tettét.

Richard ellen eljárás indult. A férfit egyébként már egy korábbi tettéért is börtönre ítéltek. Amennyiben bűnössége beigazolódik, az újabban elkövetett bűntettéért 3-tól 8 évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik.

(br, novycas)

A Markízának most sikerült felvennie a kapcsolatot a sértettel és édesanyjával. „Délután kikéredzkedett az osztálytársnőivel. Ötkor még írt nekem, utána már nem tudtuk elérni” – emlékezett vissza a történésekre a 11 éves lány édesanyja. A lányok, mint utólag kiderült, az egykori szövetkezet épületébe mentek.

A sértett kislány mindössze annyira emlékszik, hogy Kofolát szeretett volna inni, ahelyett azonban alkohol volt az üvegben. Az alkoholfogyasztást egyértelműen visszautasította. „Megragadták őt, és leöntötték a torkán. Addig tartották a fejét, amíg le nem nyeli” – folytatta a történtek mesélését az édesanya.

Az esetről egy videó is készült, amelyet aztán feltöltöttek a közösségi hálóra. A felvételen 14, 15 és 16 gyerekek szerepelnek. Egyikük arról is beszélt, hogy ezt követően bántalmazni kezdték a lányt.

„Az elején pofozták, utána rugdosni kezdték” – mondta az eset szemtanúja, aki elmondta, a 11 éves kislányt meztelenre is vetkőztették. Az egyik támadó azt mondta a többieknek, hogy nem kell félniük a következményektől, mert az édesanyja rendőrként dolgozik.

A 11 éves lány ezt követően már nem reagált, a bántalmazók pedig azon gondolkodtak, mit mondanak a kiérkező mentősöknek és rendőröknek, majd megpróbáltak eltüntetni a nyomokat.

„Minden nap újabb videók és fotók kerülnek elő. Borzalmas. Nem érdemelte meg, hiszen csak 11 éves” – mondta könnyek között az édesanya.

A Markíza úgy tudja, nem ez volt az első eset, hogy a csoport más gyerekeket bántalmazott.

(mr, noviny.sk)

A rendőrség közölte, a rendőrség intenzíven foglalkozik a tinédzserek által leitatott, megvert, majd meztelenre vetkőztetett 11 éves lány ügyével. Mint írták, az eset érzékenységére való tekintettel nem közölhetnek bővebb információt.

A rendőrség ugyanakkor nem tudta megerősíteni azt az információt, mely szerint az elkövető csoport a múltban más gyerekeket is zaklatott volna a községben, illetve a környéken.

Az ügyről bővebben IDE és IDE kattintva olvashatnak.

(mr)

Az eset Annamajor (Miloslavov) községben történt január 2-án egy elhagyatott épületben. Az elkövetők 16 éves fiatalok, akik a Dunaszerdahelyi járásból származnak.

 

Nový Čas szerint az áldozat egy 11 éves lány, akit a 16 éves fiatalok egy elhagyatott épületbe csaltak. Itt bántalmazni kezdték. Alkoholt öntöttek le a torkán, majd többször megütötték. Az elkövetőkhöz az információk szerint két lány is csatlakozott, akik videózták az esetet. „Mindent filmeztek a mobiltelefonjaikkal és fényképeztek. Az ember azt hitte volna, hogy legalább közbelépnek, de nem tették” – mondta a lapnak egy nevét elhallgatni kívánó forrás, aki úgy véli, hogy a fiatalok kitervelték a támadást. Az illető hozzátette, hogy a lány egy teljesen normális családból származik, ahol mindkét szülő dolgozik.

Az áldozat több sérüléssel került kórházba, támadás miatt már a rendőrség is nyomozást indított. „A szenci nyomozó vizsgálja a kiskorú lány bántalmazásának körülményeit, ami vasárnap történt Annamajorban. Az ügy érzékenysége miatt további információkat nem hozunk nyilvánosságra” – mondta Michal Szeiff rendőrségi szóvivő.

Az áldozat sérüléseit kórházban látták el.

A 40 éves férfi karácsony második napján, az esti órákban a dunaszerdahelyi vasútállomáson egy 50 éves férfihez lépett, majd arcon ütötte ő, aki ezt követően a földre zuhant. Az esés következtében a mobiltelefonja kiesett a zsebéből, amelyet a támadója zsebre tett, és elmenekült a helyszínről. Az áldozat sérüléseit kórházban látták el.

A biztonsági kamerák felvételeinek, valamint a szemtanúk beszámolóinak köszönhetően a rendőrségnek sikerült beazonosítania a feltételezett elkövetőt, a 40 éves Richardot, aki végül maga is beismerte tettét.

Richard ellen eljárás indult. A férfit egyébként már egy korábbi tettéért is börtönre ítéltek. Amennyiben bűnössége beigazolódik, az újabban elkövetett bűntettéért 3-tól 8 évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik.

(br, novycas)

Az ügyben Grendel Gábor a biztonsági és védelmi bizottság rendkívüli összehívását kérte – írja a Denník N. „Megvizsgáljuk az ügyet övező összes gyanúsítást. Különösen azt, hogy a rendőrség és az ügyészség megtett-e mindent, amit kellett volna. Ha bármilyen információja van, kérem, írjon nekem üzenetet” – közölte.

Leitatták, ütötték, rúgták, majd meztelenre vetkőztették és levideózták.

Amint arról korábban mi is beszámoltunk, január 2-án 16 éves fiatalok alkoholt öntöttek le egy 11 éves lány torkán Annamajoron (Miloslavov). Ezt követően a lányt többször megütötték, a bántalmazást pedig videóra is vették. Az áldozat több sérüléssel került kórházba, támadás miatt már a rendőrség is nyomozást indított.

Az eset Annamajor (Miloslavov) községben történt január 2-án egy elhagyatott épületben. Az elkövetők 16 éves fiatalok, akik a Dunaszerdahelyi járásból származnak.

 

Nový Čas szerint az áldozat egy 11 éves lány, akit a 16 éves fiatalok egy elhagyatott épületbe csaltak. Itt bántalmazni kezdték. Alkoholt öntöttek le a torkán, majd többször megütötték. Az elkövetőkhöz az információk szerint két lány is csatlakozott, akik videózták az esetet. „Mindent filmeztek a mobiltelefonjaikkal és fényképeztek. Az ember azt hitte volna, hogy legalább közbelépnek, de nem tették” – mondta a lapnak egy nevét elhallgatni kívánó forrás, aki úgy véli, hogy a fiatalok kitervelték a támadást. Az illető hozzátette, hogy a lány egy teljesen normális családból származik, ahol mindkét szülő dolgozik.

Az áldozat több sérüléssel került kórházba, támadás miatt már a rendőrség is nyomozást indított. „A szenci nyomozó vizsgálja a kiskorú lány bántalmazásának körülményeit, ami vasárnap történt Annamajorban. Az ügy érzékenysége miatt további információkat nem hozunk nyilvánosságra” – mondta Michal Szeiff rendőrségi szóvivő.

Az áldozat sérüléseit kórházban látták el.

A 40 éves férfi karácsony második napján, az esti órákban a dunaszerdahelyi vasútállomáson egy 50 éves férfihez lépett, majd arcon ütötte ő, aki ezt követően a földre zuhant. Az esés következtében a mobiltelefonja kiesett a zsebéből, amelyet a támadója zsebre tett, és elmenekült a helyszínről. Az áldozat sérüléseit kórházban látták el.

A biztonsági kamerák felvételeinek, valamint a szemtanúk beszámolóinak köszönhetően a rendőrségnek sikerült beazonosítania a feltételezett elkövetőt, a 40 éves Richardot, aki végül maga is beismerte tettét.

Richard ellen eljárás indult. A férfit egyébként már egy korábbi tettéért is börtönre ítéltek. Amennyiben bűnössége beigazolódik, az újabban elkövetett bűntettéért 3-tól 8 évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik.

(br, novycas)

A Markízának most sikerült felvennie a kapcsolatot a sértettel és édesanyjával. „Délután kikéredzkedett az osztálytársnőivel. Ötkor még írt nekem, utána már nem tudtuk elérni” – emlékezett vissza a történésekre a 11 éves lány édesanyja. A lányok, mint utólag kiderült, az egykori szövetkezet épületébe mentek.

A sértett kislány mindössze annyira emlékszik, hogy Kofolát szeretett volna inni, ahelyett azonban alkohol volt az üvegben. Az alkoholfogyasztást egyértelműen visszautasította. „Megragadták őt, és leöntötték a torkán. Addig tartották a fejét, amíg le nem nyeli” – folytatta a történtek mesélését az édesanya.

Az esetről egy videó is készült, amelyet aztán feltöltöttek a közösségi hálóra. A felvételen 14, 15 és 16 gyerekek szerepelnek. Egyikük arról is beszélt, hogy ezt követően bántalmazni kezdték a lányt.

„Az elején pofozták, utána rugdosni kezdték” – mondta az eset szemtanúja, aki elmondta, a 11 éves kislányt meztelenre is vetkőztették. Az egyik támadó azt mondta a többieknek, hogy nem kell félniük a következményektől, mert az édesanyja rendőrként dolgozik.

A 11 éves lány ezt követően már nem reagált, a bántalmazók pedig azon gondolkodtak, mit mondanak a kiérkező mentősöknek és rendőröknek, majd megpróbáltak eltüntetni a nyomokat.

„Minden nap újabb videók és fotók kerülnek elő. Borzalmas. Nem érdemelte meg, hiszen csak 11 éves” – mondta könnyek között az édesanya.

A Markíza úgy tudja, nem ez volt az első eset, hogy a csoport más gyerekeket bántalmazott.

(mr, noviny.sk)

(br, denníkn)

(br)

(br, tvnoviny.sk)

(pluska)

Read More

Post Comment