Search by category:
Egyéb kategória

Változnak a tarifacsomagok, akár ön is érintett lehet

Változnak a tarifacsomagok, akár ön is érintett lehet

Mészáros Richárd

2024. 02. 03., szo – 15:25

A Telekom a múlt évben átalakította a tarifacsomagjait, és most bejelentette: a közeljövőben minden ügyfelet átköltöztetnek (átmigrálnak) ezekre. Így, ha ön is az operátor ügyfele, akkor számíthat rá, hogy változik az eddigi csomag, más lehet az ár, a benne foglalt szolgáltatások is.

A szolgáltató közlése szerint azért módosítanak az ügyfelek meglévő tarifacsomagjain, és viszik át az új, Paušál elnevezésű portfólióba, mert nem szeretnék, hogy olyan csomagok is a rendszerben legyenek, amelyet már nem értékesítenek. Korábban a gyakorlat az volt, hogy amíg az ügyfél nem módosított az előfizetett csomagon, addig azt használhatta, akár évekkel az után is, hogy azt a szolgáltatók kivezetették a kínálatból.

A Telekom tájékoztatása szerint a T Paušál és a T Business elnevezésű csomagokat márciusban és áprilisban módosítja az ügyfelek számára, annak függvényében, hogy mikor jár le a számlázási időszaka. Ha 33 eurós csomagra fizetett elő, akkor várhatóan a 32 eurós új tarifacsomagot kapja az operátortól.

A Telekom minden ügyfelet értesít a változásról, ahogy azt is ígéri, hogy részletezi, az új csomagban milyen szolgáltatások lesznek, milyen változásra készüljön. Természetesen lehetőség lesz arra is, hogy az ügyfél ne fogadja el a módosítást, és más verzió mellett döntsön. De arra is lehetőség lesz, hogy távozzon a szolgáltatótól, erre az értesítéstől számított 30 napja lesz, ez esetben a szerződésben foglalt kötbért sem kell kifizetni, szabadon távozhat a telefonszámával egy másik szolgáltatóhoz. Ha viszont elfogadja a kínált tarifacsomagot, akkor sem kell aggódnia a hűségszerződés miatt – az nem változik, az eredeti feltételek szerint folytatódik tovább, azaz az új csomaggal nem kezdődik egy újabb 24 hónapos hűségidő.

A Telekom 16 és 80 euró közötti havi díjért kínálja a Paušál tarifacsomagokat, a második legolcsóbb Relax csomagtól már korlátlan hívásokkal és üzenetekkel (belföldön és az EU-ban is), az adatkeret ebben 6 GB, a korlátlan internetezésre is alkalmas csomag 50 euróért érhető el.

Read More

Post Comment