Search by category:
Egyéb kategória

Tömegesen megerőszakoltak egy 13 éves lányt

Tömegesen megerőszakoltak egy 13 éves lányt

Balaskó Réka

2024. 02. 06., k – 10:15

A szörnyű eset Szicíliában történt, a lány barátját arra kényszerítették, hogy nézze.

A szörnyű tettet fiatal bevándorlók egy csoportja követte el. A 13 éves lányt és 17 éves barátját az esti órákban kerítették be Cataniában. Az áldozat beszámolója szerint először elkezdték tapogatni, a barátja próbálta védeni, és el akartak futni, de a támadók elkapták őket – írja a tvnoviny.sk a novinky.cz alapján.

Ezt követően egy helyi nyilvános WC-be kényszerítették a párt. A támadók közül egy férfi lefogta a lány barátját, ketten pedig a lányra vetették magukat, közben kényszerítették a barátot, hogy nézze. Az egész borzalom állítólag körülbelül fél óráig tartott, a fiataloknak csodával határos módon sikerült elmenekülniük.

A rendőrséget később járókelők hívták ki. A lány kórházba került, a támadókat néhány órán belül elfogták. A 13 évest megerőszakoló illetőket később maga az áldozat azonosította. Bűnösségüket a lány ruháján talált nyál- és ondómaradványok is megerősítették.

A másik öt férfit a barát azonosította. Mind a hét férfiról kiderült, hogy egyiptomi állampolgárok, akik illegálisan érkeztek Olaszországba.

„Io imploravo…”. Il racconto choc della 13enne. Gli stupratori? Accolti in Italia, chi sono 👇#Catania #immigrazionehttps://t.co/l61YH6EswI— Nicola Porro (@NicolaPorro) February 4, 2024

Read More

Post Comment