Search by category:
Egyéb kategória

Orbánék megrettentek Azahriahtól

Orbánék megrettentek Azahriahtól

Kulcsár Péter

2024. 02. 16., p – 11:28

Gálvölgyi János, Molnár Ferenc Caramel, Horváth Krisztián Krúbi – néhány név azok közül, akik Pottyondy Edina influenszer legújabb Facebook-posztja szerint jelezték, hogy részt vesznek a ma esti, Hősök terére szervezett tüntetésen.

A Pottyondy által a kegyelembotrány miatt szervezett tüntetésen már több mint 100 közismert ember jelezte részvételi szándékát – köztük az elképesztő népszerűséggel bíró Azahriah énekes, Tatár Csilla, Ábel Anita, Alföldi Róbert, Nagy Ervin és sokan mások. Török Gábor politikai elemző a tüntetésről szólva azt mondta, hogy szerinte ennek akkor van esélye, ha nem Gyurcsány Ferenc lesz a főszereplője, hanem az influenszerek időlegesen át tudnak menni a politikai térbe. „Mondtak már olyat nekem fideszesek: csak nehogy a Hősök tere legyen a magyar Majdan” – fogalmazott.

Homályos, de semmiképp nem hízelgő utalásokkal igyekszik hitelteleníteni a kormányzati szócső Alapjogokért Központ Azahriah-t, miután több százezres követőtáborral bíró énekes is a kegyelembotrány miatti mai tüntetés résztvevője lesz. „Szivárványhívők álköntösben” címmel jelent meg egy véleménycikk a kormányzati instrukciókat kritika nélkül továbbító Mandineren a pénteki influenszertüntetés főszereplőiről. A cikkben ellenzéki politikusokkal és a baloldallal igyekeznek összemosni az „Odakint most szörnyek járnak – Kiállás az áldozatokért, a gyerekekért, az egészséges társadalomért” címmel a kegyelembotrány hatására meghirdetett pénteki tüntetés főszereplőit. Érdekes, Orbán Viktor kormányfő tavaly még kihasználta Azahriah énekes példátlan sikerét, a pénteki tüntetés előtt egy nappal azonban erre már semmi nem utal. A kormányfő közösségi médiás csapata tavaly október 23-án kapaszkodott fel a Puskás Arénát háromszor is megtöltő énekes sikerére.

(hvg, ú)

Read More

Post Comment