Search by category:
Egyéb kategória

91 évesen újra megnősült Vitray Tamás

91 évesen újra megnősült Vitray Tamás

Kulcsár Péter

2024. 02. 22., cs – 10:04

Újra megházasodott Vitray Tamás legendás televíziós műsorvezető – írja a Blikk. Ez a negyedik házassága.

A Kossuth-díjas újságírót és riportert kiváló művész díjjal tüntették ki, és a Magyar Televízió örökös tagja. A most 91 éves riporter párja a filmszakmában dolgozik. Vitray először 2022-ben beszélt arról, hogy távkapcsolatban élnek, mert a nőt Svájchoz köti a munkája.

„Nincs definíciója a szerelemnek. Nem vagyok egyedül, van párom, igen. Jó is, mert a munkája révén sok mindent meg tudunk beszélni, és egy ilyen vénembert, aki megint nekiveselkedik, persze, hogy ez izgat legjobban. Az is lehet, hogy a két mesterség egyesít bennünket legerősebben, és mindaz, ami hozzá kell” – mondta kapcsolatáról tavaly szeptemberben.

Akkor azt mondta, általában a párja utazik hozzá haza Magyarországra, de az is előfordult már, hogy ő ment ki Svájcba. Vitray Tamás első felesége Vasvári Terézia volt, akitől két fia született.

A második neje Földi Teri színésznő volt, a harmadik felesége pedig Kállay Bori színésznő. Vele 2019 novemberében jelentették be, hogy 32 év után válnak. 2020-ban Vitray megerősítette, hogy nem akar újra megnősülni, akkor sporthasonlattal magyarázta el, miért: „Egykori sportriporterként jól tudom, hogy legalább hat atlétikai versenyszámban a versenyzőknek ugyanazon a magasságon három kísérletük lehet. Ha mindháromszor leverik a lécet, nem mehetnek tovább. Nekem sincs több kísérletem.” Úgy tűnik, mégis van…

(Tlx, MN)

Read More

Post Comment