Search by category:
Egyéb kategória

Több tucat lőfegyert és több ezer lőszert foglaltak le Alain Delon vidéki otthonában

Több tucat lőfegyert és több ezer lőszert foglaltak le Alain Delon vidéki otthonában

Mészáros Richárd

2024. 02. 27., k – 18:50

Hetvenként lőfegyvert és több mint 3 ezer lőszert foglaltak le Alain Delon francia filmsztár Douchy-ban található otthonában múlt hét csütörtökön, egy házkutatás során – jelentette be kedden a rennes-i ügyészség.

Jean-Cédric Gaux, az ügyben eljáró ügyész közleményében kiemelte, hogy Delonnak nem volt fegyvertartási engedélye.    

A házkutatásra azután került sor, hogy a súlyos beteg, leukémiával küzdő filmsztár mellé a gyermekei közt kirobbant viszály rendezése érdekében kirendelt gyámügyi bíró Delonnál járva észrevette majd jelentette, hogy a színésznek lőfegyvere van; majd a házkutatáson az is kiderült, hogy Delon saját lőtérrel is rendelkezik.

Az egykori filmsztár legutóbb tavaly nyáron került a sajtó címlapjaira, miután a gyermekei feljelentették az élettársát, Hiromi Rollint azzal a gyanúval, hogy helyzetével visszaélve próbált hasznot húzni Delon betegségéből.

A mozikban az 1990-es évek vége óta csak nagyon ritkán látható, jelenleg 88 éves Alain Delon legutóbb 2019 májusában került reflektorfénybe, amikor a cannes-i filmfesztiválon kapott Arany Pálma-életműdíjat. Korábban is ismert volt arról, hogy nagy kedvelője és gyűjtője a fegyvereknek, de a most megtalált darabok azért keltettek meglepetést, mert 2014-ben elárverezte a fegyvergyűjteményét.

Read More

Post Comment