Search by category:
Egyéb kategória

Kétéves kisfiú csontjait találták meg a rendőrök, a gyermek tavaly tűnt el a nagyszüleitől

Kétéves kisfiú csontjait találták meg a rendőrök, a gyermek tavaly tűnt el a nagyszüleitől

Kulcsár Péter

2024. 04. 01., h – 09:44

Rábukkantak a nyomozók Emile Soleil francia kisfiú csontjaira, aki 2023-ban tűnt el nagyszüleitől a francia Alpokban. Azt próbálják meg kideríteni, pontosan mi okozhatta a halálát.

Emile Soleil az anyai nagyszüleinél volt egy Le Vernet nevű kis alpesi faluban, amikor tavaly július nyolcadikán hirtelen eltűnt. Két szomszéd még látta, hogy egyedül sétál a falu egy utcáján, ám ezt köveően nyoma veszett.

Eltűnése után a rendőrség kutyákkal, helikopterrel és drónokkal próbálta megkeresni a környéken, sikerrel azonban nem jártak. Az eset akkor megrázta Franciaországot.

A fiú csontjait most egy járókelő találta meg – a rendőrség egy DNS-teszt eredményei alapján beazonosította, hogy róla van szó. Korábban emberrablás gyanújával indítottak nyomozást, de elképzelhető, hogy csak balesetet szenvedett, vagy lezuhant egy szikláról.

Csütörtökön a rendőrség visszatért a faluba: lezárták a környéket, és 17 embert, köztük családtagokat, szomszédokat és szemtanúkat hívtak össze, hogy felelevenítsék azokat a pillanatokat, amelyek a gyermek eltűnéséhez vezethettek.

(Telex)

Read More

Post Comment