Search by category:
Egyéb kategória

A titokzatos Maroš Kramár!

A titokzatos Maroš Kramár!

Károly Zsolt

2024. 05. 23., cs – 14:55

Maroš Kramár színész gyönyörű időszakon megy keresztül. Párja, Ina április 11-én négygyermekes édesapává avatta. Megszületett kislánya, Rija. A nyilvánosságnak fogalma sem volt párja terhességéről és a szülésről. Maroš tehát igazi titokzatos ember!

„Honnan tudod ezt? Jé…” Kramár válaszolt a Nový Čas telefonhívására. „Ez a természet csodája. Már megint megtörtént, negyedszer az életemben. Ez egy gyönyörű dolog, egy magánügy. Nagyon boldogok vagyunk. A gyerekeim is boldogok. A lányom a Rija nevet kapta. Ez reményt jelent. Mert a remény hal meg utoljára” – árulta el végül.

Maroš 64 évesen lett apa, és kora miatt a kritikák lavinája zúdult rá. 

„Az ő korában az embernek élveznie kellene az unokákat. Nekem, mint férfinak ez felelőtlenség a megszületett gyerekkel szemben, megtörténhet, hogy amikor a legnagyobb szüksége lenne az apjára, ő nem lesz már itt” – olvasható egy a sok hasonló komment közül az egyik.

Maroš egyértelműen fogalmaz, és üzenetet küld a fanyalgóknak.

 „A kor egyáltalán nem számít, csak az számít, hogy akarod-e vagy sem. Az számít, hogy tudsz-e gondoskodni a gyermekről és el tudod-e látni. Sok fiatal apa van, aki gyermeket vállal, de felelőtlen, elhagyja a családját, és nem gondoskodik a gyerekekről. Tehát egy egész nemzet, amelyik azon spekulál, hogy fiatal vagyok-e vagy öreg, nem kell aggódnia. A babáról gondoskodnak, és szeretettel bánnak vele, és ez fontos. Mindenki a koromat piszkálja, én azt mondom nekik, hogy nem az számít, hány éves vagy, hanem az, hogy tudsz-e vigyázni rá” – mondta Maroš.

(wanda-pluska)

Read More

Post Comment