Search by category:
Egyéb kategória

Calzona mindenkit meglepett a San Marino elleni mérkőzés előtt

Calzona mindenkit meglepett a San Marino elleni mérkőzés előtt

Károly Zsolt

2024. 06. 06., cs – 17:12

A szlovák labdarúgó-válogatott az EURO2024 előtti felkészülési mérkőzésen 4:0-ra legyőzte a San Marinó-i labdarúgó csapatot. 

Francesco Calzona edző elégedett volt a mérkőzés után. Magát az eredményt azonban nem nagyon érdekelte, inkább az egyének teljesítményére koncentrált.

A harmadik gólunkat szerző Lukáš Haraslín, aki az Európa-bajnokságon a támadóerő lesz, elismerte, hogy a San Marino elleni párharc során nem sikerült minden százszázalékosan.

„Ez volt az első meccs az Európa-bajnokság előtt, most Wales fog minket tesztelni. Ki akartuk próbálni azokat a dolgokat, amiket gyakoroltunk. Az elején egy kicsit döcögős volt a játék, de aztán kihasználtuk a lehetőségeinket, jó helyzetek voltak, jó lehetőségeket alakítottunk ki, és szép gólokat szereztünk” – árulta el Lukáš Haraslín.

Bár San Marino kétségtelenül gyengébb a futballban, a játékosaink senkit sem becsültek alá, és a kezdő sípszótól kezdve mindenki teljesen koncentrált volt. Ez Francesco Calzona edzőre is igaz volt. Fociválogatott vezetője még a kezdő sípszó előtt is kellemesen meglepett mindenkit. Úgy tűnik, hogy az olasz edző megtanulta a szlovák himnusz szövegét, ugyanis a kamerák felvették, hogy ugyanazokat a szavakat énekelte, mint játékosai. Becsukta a szemét, és nagyon koncentrált volt.

(sport24-pluska)

Read More

Post Comment