Search by category:
Egyéb kategória

Rigo gyönyörű barátnője bajnok egy szokatlan sportágban

Rigo gyönyörű barátnője bajnok egy szokatlan sportágban

Károly Zsolt

2024. 06. 06., cs – 18:00

A labdarúgó Tomáš Rigo (21) debütáló gólt szerzett a szlovák válogatottban első mérkőzésén. A középpályás a közelgő Európa-bajnokság előtt a San Marino ellen 4-0-ra megnyert barátságos mérkőzésen volt eredményes. A Baník Ostrava játékosa egy gyönyörű barátnővel büszkélkedhet, aki egy nem hagyományos sportágban is bajnok.

Az EURO2024-es szereplése nem garantált, de úgy véli, hogy Francesco Calzone fejét elcsavarta, amikor arról döntött, hogy kit vigyen Németországba. 

„Remélem, hogy így lesz! Minden nap dolgozom, és az edzőn múlik, hogy kit választ” – mondta a válogatott debütáló. 

Rigo azonban a pályán mutatott kvalitásai mellett a magánéletével is sokakat lenyűgöz. Már jó ideje boldog a brazil barátnője, Bruna Wurts oldalán.

A lány két évvel idősebb nála, de messze nem ez a legérdekesebb. Bruna profi sportoló, aki jelentős nemzetközi sikereket tudhat magáénak. Hazánk számára szokatlan területen tündököl. Művészi görkorcsolyázó, és a 2018-as Dél-amerikai Játékokon aranyérmet nyert ebben a szakágban, majd egy évvel később ugyanezt a darabot egy még fontosabb eseményen, a Pánamerikai Játékokon is megszerezte.

(sport24-pluska)

Read More

Post Comment