Search by category:
Egyéb kategória

Kollár elutasítja, hogy beavatkozott volna a síközpontokat érintő intézkedésekbe

Kollár elutasítja, hogy beavatkozott volna a síközpontokat érintő intézkedésekbe
Mészáros Richárd
2021. 01. 05., k – 17:49

2021. január 5., kedd – 18:00
Boris Kollár
Friss ikon
Off

Törzs

Jurcová emlékeztetett: Kollárnak éttermei is vannak, amelyek régóta be vannak zárva. Hozzátette: a síközpontok és az éttermek bezárása kapcsán Kollár tiszteletben tartja az intézkedéseket, és ezekkel összhangban jár el.

„Megint hangsúlyoznánk, hogy Boris Kollárnak hat étterem is a tulajdonában van, amelyek az intézkedések következtében régóta zárva tartanak, miközben némelyek üzemeltetését végleg be kellett szüntetni. Kollár elnök, ahogy az éttermeknél, úgy a síközpontok esetében is, teljes mértékben tiszteletben tartja a tiszti főorvos intézkedéseit, és ezekkel összhangban jár el” – közölte Jurcová.

Mint elmondta: Kollár a síközpontok bezárását is tiszteletben tartja. „Az elnök minden egyes ajánlást betartott, és sehogyan sem avatkozott bele ezekbe, ahogy a jövőben sem fog” – tette hozzá.

Pellegrini kedden azt közölte, feljelentést tesz Igor Matovič (OĽaNO) miniszterelnök és a kormány tagjai ellen. A párt többek között hatalommal való visszaéléssel gyanúsítja a kormány tagjait. Pellegrini szerint a miniszterelnök szándékosan azokhoz igazítja az egyes intézkedéseket, akiknek nem kellett bezárniuk a vállalkozásukat. A síközpontok üzemeltetéséből szerinte a parlamentelnök is hasznot húzott.

Peter Pellegrini

Pellegriniék feljelentést tesznek Matovič és a kormány ellen

Pozsony |

Feljelentést tesz a parlamenten kívüli Hlas Igor Matovič (OĽaNO) miniszterelnök és a kormány tagjai ellen – közölte keddi sajtótájékoztatóján Peter Pellegrini, a Hlas elnöke.

Bevezető
Pozsony |

Boris Kollár (Sme rodina) házelnök kizárta azokat az állításokat, melyek szerint bármiféle intézkedést az ő személyére való tekintettel vezettek volna be – közölte Michaela Jurcová, Kollár szóvivője Peter Pellegrininek, a parlamenten kívüli Hlas párt elnökének az állításaira reagálva.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment