Search by category:
Egyéb kategória

Kijelölt időpontok idegeneknek

Kijelölt időpontok idegeneknek
Hegedűs Norbert
2021. 01. 08., p – 12:43

2021. január 8., péntek – 13:00
Nagykér
Friss ikon
Off

Törzs

A nagykéri lakosok Nagycétényben vasárnap 15-től 16.30 óráig vehetnek részt a szűrővizsgálaton. Nyitracsehin szombaton 19 és 20 óra között végeznek antigén-tesztelést azoknak a lakosoknak, akiknek nincs bejelentett lakhelyük a községben. Kolonba vasárnap 16.30 és 18 óra között érkezhetnek más községekből. Az ugyancsak nyitrai járásbeli Gímesen szombaton és vasárnap 17 és 18 óra között várják a máshonnan érkezőket, de mindenképpen előnyben részesítik a helyieket. Akadnak kivételek is, például az érsekújvári járásbeli Komjáton szombaton és vasárnap lesz antigén-tesztelés két tesztelőponton, de csak az állandó, vagy átmeneti lakhelyű helyi lakosok számára. A nyitrai járásbeli Berencsen péntektől vasárnapig tesztelnek 8 és 16 óra között, de kizárólag az állandó lakhelyű helyi lakosokat.

Az önkormányzatok arról is tájékoztatják az érdeklődőket, hogy a tesztelés csak tíz évnél idősebbek számára ajánlott és a 65 évnél idősebbek csak akkor vegyenek részt a szűrővizsgálaton, ha egy háztartásban élnek alkalmazásban lévő személyekkel.

Bevezető
Nagykér |

Az érsekújvári járásbeli, de Nyitrán dolgozó lakosoknak néhány nyitrai járásbeli község önkormányzata is lehetővé teszi a hétvégi antigén tesztelést. Külön időpontban tesztelik a helyi lakosokat utcák szerint, és későbbi időpontokban fogadják a máshonnan érkezőket.

Település / hely
Nagykér

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Száz Ildikó

Read More

Post Comment