Search by category:
Egyéb kategória

Matovič bocsánatot kért Sulíktól, amiért idiótának nevezte

Matovič bocsánatot kért Sulíktól, amiért idiótának nevezte
Mészáros Richárd
2021. 01. 09., szo – 12:23

2021. január 9., szombat – 12:38
Matovič Sulík
Friss ikon
Off

Törzs

„Azt gondolom, nem volt helyénvaló” – ismerte be Matovič, utalva ezzel arra a beszélgetésre, amely során idiótának nevezte Sulíkot.

A kormányfő a műsorban ismételten bírálta a gazdasági minisztert, amiért késlekedett az antigéntesztek beszerzésével, valamint azért, hogy az ünnepeket egy „luxus és exotikus kiránduláson”, Dubajban töltötte.

Matovič azt állítja, közvetett módon üzenetet kapott Sulíktól, amely szerint ha továbbra kitart a lemondatása mellett, szétesik a koalíció. „Abban az esetben pár hónap alatt tönkreteszik a koalíciót” – mondta azzal, hogy mivel ezt, valamint azt is el szeretné kerülni, hogy újra a maffia kerüljön hatalomra, nem szorgalmazza tovább Sulík lemondását.

Az iskolák újranyitását illetően elmondta, „a gyerekek most két hónapig csak álmodozhatnak arról, hogy egyáltalán visszatérhetnek-e az iskolába”, majd hozzátette, ugyanez vonatkozik az éttermek helyzetére is. Matovič ugyanakkor megjegyezte, hivatalosan továbbra is azzal számol, hogy január 18-tól fokozatosan kinyithatnak az iskolák.

(mr, Denník N)

Bevezető
Pozsony |

Igor Matovič (OĽaNO) kormányfő az RTVS Sobotné dialógy című műsorában bocsánatot kért Richard Sulík (SaS) gazdasági minisztertől, amiért idiótának nevezte őt az ünnepek előtt. Elmondása szerint azonban közvetett módon üzenetet kapott Sulíktól, aki a koalíció megbontásával fenyegeti.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment