Search by category:
Egyéb kategória

Antigénes tesztelés előzetes jelentkezéssel

Antigénes tesztelés előzetes jelentkezéssel
Száz Ildikó
2021. 01. 11., h – 14:29

2021. január 11., hétfő – 15:00
Érsekújvár
Friss ikon
Off

Törzs

Udvardon a kultúrházban munkanapokon 10-től 18 óráig tesztelik a lakosokat. Mostantól itt is szükséges az előzetes regisztráció. Az Érsekújvári járás egyik legnagyobb községének az önkormányzata segítő kezet nyújt azoknak az érdeklődőknek, akiknek nincs módjuk otthonról regisztrálni a szűrővizsgálatra. Hétfőtől a községi hivatalnál lévő nyugdíjasok klubjában 8 és 12 óra között jelentkezhetnek azok, akiknek segítségre van szükségük az online regisztráció kitöltéséhez. Érsekújvárban a Mihály bástyánál lévő antigén-tesztelőponton 7.30 és 15.30 között fogadják az érdeklődőket előzetes regisztrálást követően, és Nagysurányban a Komenský utcában is az előzetesen bejelentkezőket tesztelik 10 és 18 óra között. Továbbra is végeznek antigén-tesztelést bejelentkezés nélkül az Érsekújvári Oktató Kórház és Rendelőintézet parkolójában lévő mobil tesztelőponton munkanapokon 8 és 12 óra között.

Érsekújvárban a közelmúltban a városháza hatvanöt alkalmazottját és huszonnégy gondozónőt teszteltek le, valamint az éjjeli hajléktalanszállón dolgozó négy szociális dolgozót. A városi hivatal önkormányzati honlapján arról tájékoztatták a lakosokat, hogy vasárnap az önkormányzati óvodák és alapiskolák 118 pedagógusa, és más alkalmazottak is szűrővizsgálaton vettek részt. Összesen 211 antigéntesztet végeztek el, és valamennyi negatív lett.

Érsekújvár önkormányzata más munkáltatókhoz hasonlóan a munkavégzéshez elengedhetetlennek tartja a negatív teszt felmutatását, és továbbra is arra kéri az alkalmazottakat, tartsák be a szükséges óvintézkedéseket.

Bevezető
Érsekújvár/Udvard |

Némileg módosítják január 11-től az eddigi szűrővizsgálatokat az érsekújvári járásbeli antigénes tesztelőpontokon. Egyes helyeken előzetes regisztrációhoz kötik az ingyenes vizsgálatot.

Címkék

Település / hely
Érsekújvár/Udvard

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Száz Ildikó

Read More

Post Comment