Search by category:
Egyéb kategória

Kedves Olvasónk!

Kedves Olvasónk!
dj
2021. 01. 14., cs – 15:11

2021. január 14., csütörtök – 16:46
Új Szó

Friss ikon
Off

Törzs

A Szlovák Posta a kiadókat kész helyzet elé állítva bejelentette, hogy a súlyosodó koronavírus-járvány miatt a szombati újságot átmenetileg ismét csak hétfőn tudja kézbesíteni a napilapok előfizetőinek. Az intézkedés sajnos az Új Szót is érinti.  

Ugyanakkor a tőlünk függetlenül előállt nehéz helyzetben is szeretnénk eljuttatni előfizetőinkhez a friss Új Szót. Ennek legpraktikusabb módja az, ha a napilap friss, digitális oldalait, amíg a korlátozás tart, szombatonként e-mailben eljuttatjuk az olvasóinkhoz.

Legyen tagja exkluzív csoportunknak, akiknek szombaton kora reggel elküldjük az Új Szót digitális formában!

Azonban adatbázisunkat ehhez aktualizálni kell, hiszen a rendszerünkben meglévő elérhetőségek, e-mail-címek megváltozhattak közben. Ezért amennyiben előfizetőnk, arra kérjük Önt, hogy kattintson erre a linkre és szíveskedjék kitölteni az ott található adategyeztető lapot annak érdekében, hogy az Új Szó, legalább digitális formában, mindig eljuthasson Önhöz.

Közreműködését a kapcsolattartás aktualizáláshoz előre is nagyon köszönjük, hisz csak néhány percet vesz igénybe és így el tudjuk Önhöz juttatni az Új Szó friss, szombati kiadását.

Számítunk Önre, Ön is számíthat ránk! 

Nyerges Csaba főszerkesztő 

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment