Search by category:
Egyéb kategória

Párkány: tesztelés négy helyszínen, a muzslaiak, ebediek és a kicsindiek számára is

Párkány: tesztelés négy helyszínen, a muzslaiak, ebediek és a kicsindiek számára is
Hegedűs Norbert
2021. 01. 20., sze – 18:17

2021. január 20., szerda – 18:30
Párkányba várják az ebedi, muzslai és kicsindi lakosokat is -  a szerző felvétele

Friss ikon
Off

Törzs

Pénteken, szombaton és vasárnap zajlik majd az országos COVID-tesztelés következő fordulója a városban, mégpedig négy helyszínen – tájékoztatta az Új Szót a városháza kommunikációs osztálya. A Párkányi Rendelőintézetben a Jesenský utca 85. szám alatt pénteken, szombaton és vasárnap is reggel nyolctól délig, majd pedig délután egytől este hatig tesztelik a lakosokat – ide online regisztráció szükséges.

A párkányi templom közelében található teszthelyen, a Sobieski utca 5. szám alatt csak szombaton és vasárnap fogadják az embereket, mégpedig reggel nyolctól délig, aztán délután egytől este nyolcig. Előzetes regisztráció szintén kell.

A Szabadság téren, azaz a párkányiak számára ismerős „piros busznál“ található szűrési ponton a Mediform Kft. szintén csak szombaton és vasárnap teszteli a lakosokat, mégpedig reggel nyolctól délig és délután egytől este hatig. Regisztráció nem kell, érkezési sorrendben szűrnek.

Szintén a Szabadság téren, szintén a „piros busznál“ lévő parkolóhelyen az International Rescue System Kft. két napon keresztül, tehát szombaton és vasárnap is reggel nyolctól délig és délután egytől este hatig fogadja a tesztelésre érkezőket. Előzetes regisztrációra itt sincs szükség, érkezési sorrendben tesztelnek majd.

A városháza mindenkit arra kér, hogy a tesztelési pontokra vigye magával a személyi igazolványát és az egészségbiztosítási kártyáját.

Szerkesztőségünket Muzsla, Ebed és Kicsind polgármestere arról tájékoztatta, hogy a muzslai, ebedi és kicsindi lakosokat pénteken, szombaton és vasárnap is a fentebb említett párkányi tesztelőpontokon szűrik, tehát nekik is Párkányban kell tesztre menniük. A városháza lapunknak hozzáfűzte, hogy a felsorolt tesztelési pontok ez alatt a három nap alatt a párkányiakat, muzslaiakat, ebedieket és kicsindieket részesítik előnyben.

Bővebb tájékoztatás Párkány internetes oldalán.

Bevezető
Párkány |

Párkányban az országos tesztelés pénteken, szombaton és vasárnap zajlik majd, négy helyszínen. A muzslaiakat, ebedikeket és a kicsindieket is a városban tesztelik le.

Település / hely
Párkány

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Buchlovics Péter

Read More

Post Comment