Search by category:
Egyéb kategória

Párkány: a Hársfa utcai óvodát bezárták, a többiben korlátozások érvényesek

Párkány: a Hársfa utcai óvodát bezárták, a többiben korlátozások érvényesek
Mészáros Richárd
2021. 01. 21., cs – 16:16

2021. január 21., csütörtök – 16:30
Párkány: a Hársfa utcai óvodát bezárták, a többiben korlátozások érvényesek

Friss ikon
Off

Törzs

Az Érsekújvári Közegészségügyi Hivatal utasításának értelmében a Hársfa utcai óvodát mától bezárták, mert a pedagógiai személyzet egy tagja Covid-pozitívnak bizonyult. Az óvoda 10 napig lesz zárva– tájékoztatta lapunkat Bíró Angelika igazgatónő.

Párkány polgármestere, Eugen Szabó ma egy újabb rendeletet adott ki az óvodák nyitva tartásáról – ez továbbra is érvényes korlátozásokat jelent. Azaz, a Szövetkezeti sori óvodába, az Ady utca 2-es szám alatt található óvodába és a Bartók utcai óvodába továbbra is csak azok a gyermekek járhatnak, kiknek szülei az ún. stratégiai fontosságú ágazatokban dolgoznak, vagy akiknek a munkaköre nem engedi meg, hogy otthonról dolgozhassanak. Eugen Szabó lapunknak annyit fűzött hozzá, hogy ez a rendelet már nem konkrét időpontig szól, hanem visszavonásig érvényes. Az óvodák mostani kihasználtsága körülbelül a fele a megszokott, rendes kihasználtságnak – tette hozzá a polgármester.

A párkányi, Hársfa utcai óvoda tehát a fertőzésveszély miatt mától január 31-ig zárva lesz – közölte az intézmény igazgatója.

Bevezető
Párkány |

A pedagógiai személyzetből mára egy személy bizonyult Covid-fertőzöttnek, ezért a Hársfa utcai óvodát mától január 31-ig bezárják – közölte lapunkkal Bíró Angelika igazgatónő.

Település / hely
Párkány

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Buchlovics Péter

Read More

Post Comment