Search by category:
Egyéb kategória

Nagysallón sorakoznak, Léván alig van ember

Nagysallón sorakoznak, Léván alig van ember
Mészáros Richárd
2021. 01. 23., szo – 13:35

2021. január 23., szombat – 13:47
Nagysallón sorakoznak, Léván alig van ember

Friss ikon
Off

Törzs

Kilenc mintavételi pontra lehetett regisztrálni, és tizenegy olyan mintavételi hely van Léván, ahová előzetes bejelentkezés nélkül érkezhetnek a lakosok. A Junior művelődési központban elsősorban a húszas és harmincas éveikben járókkal találkoztunk, akik előzetesen regisztráltak, és néhány perc alatt letudták a tesztelést. Három mintavételi pont működik a hétvégén a Juhász Gyula Alapiskolában, ide nem szükséges előzetes regisztráció, ennek ellenére csak egy-egy férfi várakozott a két mintavételi helyen és két hölgy érkezett a harmadik tesztelőpontra.

Nagysallón sorakoznak, Léván alig van ember

Leírás

    

A Lévához tartozó Hontvarsány városrészben is mindkét napon tesztelik a lakosokat, Csánk, Horhi és Hontkiskér városrészekben szombaton 17 óráig várják az érdeklődőket a kultúrházban. László majorban szombaton 18 óráig tesztelik a lakosokat. A lévai járásbeli Nagysallón csak ma tesztelik a lakosokat a művelődési házban és az egészségügyi központban. Ábécésorrendben érkeztek a helyiek, az egészségügyi központnál már a délelőtti órákban hosszabb volt a sor, mint Léván bármelyik tesztelőponton. Nagysallón vasárnap 8 és 12 óra között a közeli Málas lakosait tesztelik, valamint azokat a helyi lakosokat, akik nem tudtak részt venni a szombati szűrővizsgálaton.

Nagysallón sorakoznak, Léván alig van ember

Leírás

     

Bevezető
Léva/Nagysalló |

Léván szombaton és vasárnap 8-tól 20 óráig vehetnek részt a lakosok a szűrővizsgálaton. Látogatásunkkor szakadt az eső, és kevesen voltak azokon a helyeken is, ahová nem volt szükség előzetes regisztrációra.

Település / hely
Léva/Nagysalló

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Száz Ildikó

Read More

Post Comment