Search by category:
Egyéb kategória

Somorján is zajlik a tesztelés

Somorján is zajlik a tesztelés
Nagy Roland
2021. 01. 23., szo – 15:57

2021. január 23., szombat – 16:23
koronavírus

Friss ikon
Off

Törzs

A hétvégére kilenc tesztelési pontot nyitottak Somorján. Ebből négy helyszínen előzetes regisztrációra van szükség, 5 helyszínen pedig előrendelés nélkül is lehet menni a mintavételre.

🇸🇰Koncom tohto týždňa, 23. a 24. januára 2021 aj v Šamoríne sa uskutoční celoplošný skríning, čiže testovanie…Közzétette: Mesto Šamorín – Somorja Város – 2021. január 20., szerda

 

A gimánizumban felállított állomáson például csak regisztrált személyeket vesznek be, akiknek meghatározott időpontra kell érkezniük. Ennek köszönhetően nincsenek is hosszú sorok, általában csak 2–3 ember áll a bejárat előtt.

tesztelés

A helyszínen találkoztunk Mózes Szabolccsal, az Összefogás elnökével, aki adminisztratív munkát végez. Lapunknak elmondta, hogy egész nap nyugodt volt a helyzet.

„Délelőtt egy picit többen voltak, de legfeljebb mindenki csak 15 percet várakozott. Délután már kevesebben jönnek, előfordul, hogy 5–10 percig szünetet is tarthatunk”

– közölte a pártelnök.

A gimnáziumon kívül meglátogattunk több mintavételi helyszínt, ám sehol sem voltak sorok, még azon állomások előtt sem, ahová nem kellett előzetesen regisztrálni. Összességében tehát azt mondhatjuk, hogy a bármelyik helyszínre is megyünk, pár perc alatt túlesünk az egész folyamaton.

Somorján szombaton 19 óráig tartanak nyitva a tesztelési pontok, vasárnap viszont csak 17 óráig. Arra is ügyeljünk, hogy 12 és 13 óra között ebédszünet van. Emellett ne felejtsük otthon a személyi igazolványunkat, valamint az egészségügyi biztosítókártyánkat sem.

Bevezető
Somorja |

A városban több mintavételi pont is működik, de egyik előtt sem kell várakozni.

Település / hely
Somorja

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Nagy Roland

Read More

Post Comment