Search by category:
Egyéb kategória

Oasis-album Liam nélkül

Oasis-album Liam nélkül
Juhász Katalin
2021. 01. 27., sze – 18:13

2021. január 28., csütörtök – 09:55
oasis

Friss ikon
Off

Törzs

A zenekar másik alapító tagja, az énekes Liam Gallagher azonban nem vesz részt a stúdiómunkálatokban. A fivérek közti rossz viszonyról hajmeresztő legendák keringnek, már a kilencvenes évek közepén, az Oasis fénykorában is több koncert és tévés szereplés maradt el amiatt, mert összeverekedtek a színfalak mögött.

Állítólag három éve nem beszéltek egymással, és bár Liam nemrég a Twitteren jelezte bátyjának, hogy a járvány végét szívesen megünnepelné egy közös fellépéssel, javaslatára nem jött válasz. A brit zenei sajtóban máris megjelentek a fejtegetések arról, vajon érdekli-e majd a közönséget egy Liam nélküli Oasis-album olyan dalokból, amelyeket régebben maguk a zenészek sem tartottak elég jónak. A zenekar 2009-ben oszlott fel egy párizsi koncert után, ahol a két fivér ismét egymásnak esett. 

Bevezető
London |

Az Oasis új albumon dolgozik, amelyre a zenekar korábbi lemezeiről lemaradt dalok kerülnek. Noel Gallagher dalszerző-gitáros tizennégy ilyen „kallódó” dalt talált, és a többiekkel együtt úgy véli, ezek is érdekelhetik a rajongókat. 

Település / hely
London

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Juhász Katalin

Read More

Post Comment