Search by category:
Egyéb kategória

Mától enyhül a kijárási tilalom!

Mától enyhül a kijárási tilalom!
Balaskó Réka
2021. 12. 17., p – 09:23

2021. december 17., péntek – 09:30
Friss ikon
Off

Törzs

A szükségállapot továbbra is érvényben van. A jelenlegi intézkedések értelmében hatnál több személy nem gyülekezhet egy helyen, kivéve, ha ugyanazon háztartásban élnek.

Az éjszakai kijárási tilalom alól kivételt képeznek azok, akik munkába mennek, egészségügyi ellátás miatt utaznak, vagy bizonyos üzletekbe látogatnak. A kormányhatározat azt is jelzi, hogy a mentesség vonatkozik a hozzátartozó ápolása céljából történő, illetve a külföldi utazásra is.

Az új rendelkezéseknek megfelelően a múzeumok, galériák, kiállítótermek és könyvtárak is kinyithatnak péntektől OP-üzemmódban.

A tiszti főorvos, Ján Mikas elmondta, hogy továbbra is óvatosságra van szükség, ezért kérte az embereket, hogy fontolják meg az üzletek felkeresését vagy a családlátogatásokat.

Kollár egyetért a 60 évnél idősebbek számára elrendelhető lockdown-nal

Boris Kollár házelnök, a Sme rodina elnöke egyetért azzal, hogy a 60 év felettiek számára lockdownt rendeljenek el, ha újabb hullámot indítana el az omikron variáns. A korlátozás csak rövid ideig tartana – mondta.

VIDEÓ: Maszkviselés miatt tört ki tömegverekedés egy vonatban

A maszkviselés miatt verekedett össze több utas múlt szombaton egy angliai vonaton – írja a Yorkshire Live című brit hírportál.

(br)

Bevezető

Már csak este 20:00 és reggel 05:00 óra között nem szabad kimenni.

 

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment