Search by category:
Egyéb kategória

Hamran: A politikusokkal sem kivételezünk

Hamran: A politikusokkal sem kivételezünk
Nagy Roland
2021. 12. 20., h – 10:53

2021. december 20., hétfő – 11:33
Friss ikon
Off

Törzs

A Smer elnökét még csütörtökön állította elő a rendőrség, amikor egy autós felvonulás formájában tüntetést akart szervezni a járványügyi óvintézkedések miatt. Ficót ugyan pár órán belül szabadon engedték, de az egykori kormányfő azt mondta, a rendőrségi akciót egy megfélemlítési kísérletnek tartja, amit Hamran István és Roman Mikulec belügyminiszter készített elő.

Ez történt eddig Fico előállítása óta

Pozsony |

Csütörtök este a rendőrség kihallgatta, majd szabadon is engedte Robert Ficót, a Smer elnökét. Az üggyel kapcsolatban már több politikus is megszólalt. Összefoglaltuk, mi történt eddig a volt miniszterelnök előállítása óta.

Hamran úgy fogalmazott, az ő irányítása alatt a rendőrség senkivel sem kivételezik, aki megszegi a járványügyi szabályokat. Ez érvényes a képviselőkre, így Robert Ficóra is, valamint azokra a mentősökre is, akik tüntettek a parlament előtt. A rendőrfőkapitány hangsúlyozta, tiszteli az egészségügyi dolgozókat, de törvényszegés esetén a hatóság nem lehet tekintettel arra, hogy ki az elkövető.

Ficó előállításával kapcsolatban még megjegyezte, a Smer elnöke már azzal is törvényt sértett, hogy az embereket arra buzdította, szegjék meg az aktuális előírásokat. A képviselőt jelenleg felbujtással vádolják.

Bevezető
Pozsony |

Elutasítjuk, hogy a politika befolyással lenne a rendőrség működésére – jelentette ki Hamran István ideiglenesen kinevezett rendőrfőkapitány Robert Fico letartóztatásával kapcsolatban.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Nagy Roland

Read More

Post Comment