Search by category:
Egyéb kategória

VIDEÓ: Akkorát buliztak a repülőn, hogy egyik légitársaság sem akarja őket hazavinni…

VIDEÓ: Akkorát buliztak a repülőn, hogy egyik légitársaság sem akarja őket hazavinni…
Balaskó Réka
2022. 01. 07., p – 14:51

2022. január 7., péntek – 21:06
Friss ikon
Off

Törzs

A TripleOne nevű magánklub által szervezett szilveszteri nyaraláson vettek részt a bulituristák, akiket január 5-én kellett volna hazaszállítania a Sunwing légitársaságnak Mexikóból. Csakhogy nem engedték fel őket a gépre, mivel az odaúton a szabályoknak ellenszegülve hatalmas bulit csaptak – közölte a 24.hu a CNN alapján.

Az ügyben még a kanadai miniszerelnök, Justin Trudeau is megszólalt: „Egy pofonnal ér fel látni, ahogy a honfitársaink felelőtlenül viselkedve, felesleges kockázatnak teszik ki magukat, a honfitársaikat és a légitársaság alkalmazottait” – mondta.

Mivel egyelőre senki sem akarja hazarepíteni őket, nem tudni, mi lesz a bulituristák sorsa. Az szinte biztos, hogy miután visszatérnek Kanadába, megbírságolják majd őket az utazás szabályainak megszegésért. Minden egyes szabálysértését ötezer kanadai dolláros bírságra számíthatnak – írja a 24.hu.

(br, 24.hu)

Bevezető

December 30-án egy charterjárattal repültek Montreálból a mexikói Cancunba egy magánklub tagjai, akik a repülőgépen mulatoztak, ittak és dohányoztak. Ezt mindet a légitársaságok is látták, és most nem akarják őket hazavinni.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment