Search by category:
Egyéb kategória

FOTÓK: Egy újabb üzletlánc érkezik Szlovákiába: az élelmiszereket olcsón kínálják, de…

FOTÓK: Egy újabb üzletlánc érkezik Szlovákiába: az élelmiszereket olcsón kínálják, de…
Balaskó Réka
2022. 02. 07., h – 12:01

2022. február 7., hétfő – 13:48
Friss ikon
Off

Törzs

Az orosz Mere üzletlánc tavaly nyitotta meg első három üzletét Csehországban. Most azt tervezi, hogy szolgáltatásait Szlovákiára is kiterjeszti. A termékkínálat mintegy 400 élelmiszer és nem élelmiszer jellegű árucikket tartalmaz, és a termékek mintegy tizede oroszországi áruból áll. Ezek az élelmiszerek, például a tea, csomagolt húskészítmények vagy az alkohol a legkeresettebbek közé tartoznak.

„Stratégiánk az, hogy a lehető legalacsonyabb árat kínáljuk az ügyfeleknek. Az árukra 15-18 százalékos felárat számítunk fel, ez az egyetlen bevételünk. Az árrésünk úgy le tud csökkenni, hogy az ár valóban megfizethető legyen. Továbbá az áraink stabilak, nincsenek akcióink” – mondta Natalie Sinkina beszerzési vezető.

Így néz ki az üzletlánc kívülről és belülről! Fotók a galériában!

FOTÓK: Egy újabb üzletlánc tart Szlovákiába: az élelmiszereket olcsón kínálják, de luxusra ne számítson!
2022. 02. 07., h – 12:04
Balaskó Réka
Gallery images

Leírás

Fotók: Facebook

Bár az árak csábítóan hangzanak, van egy kis bökkenő. Semmiképpen ne számítson luxusvásárlásra. Az itt megszokott üzletláncokkal ellentétben a Mere nagyméretű hangárokban, raklapokon tárolva kínálja termékeit. „Mindenen spórolunk, hogy a költségeinket a lehető legalacsonyabb szinten tartsuk. Ez többnyire raklapos eladásokat jelent, szép polcok nélkül” – árulta el Sinkina.

(pluska)

Bevezető

Hamarosan Szlovákiában is megnyitja üzleteit egy orosz áruház, ami nagyon olcsón kínálja az élelmiszereket, de luxust ne várjon…

 

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment