Search by category:
Egyéb kategória

FOTÓK: A fuvarozóknak is elfogyott a türelme – tüntetésre készülnek!

FOTÓK: A fuvarozóknak is elfogyott a türelme – tüntetésre készülnek!
Balaskó Réka
2022. 02. 14., h – 12:28

2022. február 14., hétfő – 13:48
Friss ikon
Off

Törzs

Az UNAS azután döntött a tüntetés mellett, hogy a közlekedési minisztériumban múlt héten tartott közös megbeszélésük – szavaik szerint – nem hozott megfelelő eredményt. Az üzemanyag jövedéki adójának azonnali, 30 százalékos csökkentését követelik, hasonlóan a lengyelországi és magyarországi szabályozáshoz. Feltételeik között szerepel továbbá az útadó 30 százalékos csökkentése, az üzemanyag jövedéki adójának visszatérítése 38 euróval ezer liter benzin után – írja a pluska.sk.

A tiltakozók felszólították a politikusokat, hogy hagyják őket békén. „Rajtakaptuk Kotlebáékat, akik felszólította a polgárokat, hogy támogassák a fuvarozók sztrájkját. Apolitikusak vagyunk. Nem akarjuk, hogy a pártok politikai pontokat szerezzenek a tüntetésünkön” – írta az UNAS a közösségi oldalán.

Nem sokkal tizenegy óra után az Aranyhomok melletti benzinkútnál viszonylag kevés volt az autó. Három teherautó mellett néhány furgon is jelen volt, de a tüntetés legfontosabb része még hátravan. A teherautók 13.00 órától a Rozsnyói (Rožňavská) utcába vonulnak.

Fotók a galériában!

FOTÓK: A fuvarozóknak is elfogyott a türelme – tüntetésre készülnek!
2022. 02. 14., h – 12:34
Balaskó Réka
Gallery images

Leírás

Fotók: facebook

(pluska)

Bevezető

Ezúttal a Szlovákiai Fuvarozók Uniója (UNAS) szervezett tiltakozást a Aranyhomok (Zlaté piesky) tóhoz közeli benzinkútnál, ahol kamionokból, buszokból és más közlekedési eszközökből álló sorok várhatók.

 

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment