Search by category:
Egyéb kategória

Jennifer Aniston már nem is hasonlít önmagára – mit gondol egy plasztikai sebész?

Jennifer Aniston már nem is hasonlít önmagára – mit gondol egy plasztikai sebész?

Karika Alexandra

2024. 02. 13., k – 14:10

Jennifer Aniston rajongói közt egy ideje már téma, hogy mi történhetet a színésznő arcával – sokan azt állítják, hogy már nem is hasonlít önmagára. Egy ismert plasztikai sebész szerint rendkívül ügyes szakemberek állnak az átalakulása mögött.  

Jennifer Aniston legutóbb egy Super Bowl Uber-reklámban szerepelt, de a szemfüles rajongók már a The Morning Show legújabb epizódjaiban is észrevették rajta a változásokat. Így indult a találgatás, hogy a sztár plasztikai műtéten esett-e át, és ha igen, akkor pontosan milyenen. A kérdésekre egy népszerű plasztikai sebész válaszolt. 

Dr. Jonny Betteridge, az TikTok és az Instagram egyik legnépszerűbb plasztikai sebésze elárulta, úgy véli, az 55 éves színésznő még 2015-ben is teljesen természetesen festett, és csak 2020 után feküdhetett a kés alá. 

Ezután összehasonlításképpen elővett egy 2024-es Critics Choice Awards-on készült fotót, amelyen Jennifer már feltűnően máshogy néz ki. Betteridge kijelentette, hogy szerinte a színésznő szemhéjplasztikán, arcfeltöltésen (különösen az arccsontok környékén) és arcfelvarráson is átesett, ráadásul a szeme alatti területen is felfedezhetőek változások.  

Read More

Post Comment