Search by category:
Egyéb kategória

TRAGÉDIA: Uszály ütközött egy hídnak, többen meghaltak (VIDEÓ)

TRAGÉDIA: Uszály ütközött egy hídnak, többen meghaltak (VIDEÓ)

Kulcsár Péter

2024. 02. 22., cs – 11:54

Ketten meghaltak, három ember pedig eltűnt csütörtökön, miután egy uszály hídnak ütközött a kínai Gyöngy-folyó deltájában, Kuangcsou város közelében, melynek következtében a híd egy része leszakadt, és a járművek a vízbe zuhantak – jelentette csütörtökön a kínai állami média.

A helyi hatóságok közösségi médiában megosztott közleménye szerint az uszály Fosanból Kuangcsou egyik déli kerületébe tartott, amikor helyi idő szerint hajnali fél hatkor a hídnak ütközött.

A baleset miatt több jármű lezuhant a hídról. Az incidensben ketten meghaltak, a hajón tartózkodó legénység egy tagja megsérült, két másik embert pedig kimentettek – közölte az állami média, hozzátéve, hogy további három embert még keresnek.

A hatóságok vizsgálják a baleset okát, és az áldozatokról szóló információkat még ellenőrzik – közölte a kuangcsoui tengerészeti hivatal.

Kuangcsou, mely Dél-Kína Kuangtung tartományának virágzó székhelye a Gyöngy-folyó torkolatánál, az ország egyik legforgalmasabb tengeri szállítási és kereskedelmi csomópontjánál helyezkedik el.

🚨 Çin’in Guangzhou şehrinde bir konteyner gemisi köprüye çarptı. 🚢 İki taşıt suya düştü. İki kişi hayatını kaybetti, üç kişi kayıp. pic.twitter.com/uUCjRzyeGh— Turhan Bozkurt (@TurhanBozkurTV) February 22, 2024

Read More

Post Comment